• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
W pierwszej kolejności muszę pozdrowić Kierownika srebrnej 166 bez ramek przez którą specjalnie zmieniłem trasę. Jechałem za tą Alfą z oś.Oświecenia aż na ul.Pilotów (krk). Jechałem za nią... srebrną 166 :) Fajnie musiały wyglądać jedna za drugą przez miasto.

Pozdrawiam też kierowników Alf mijanych w niedzielę w godzinach 10 - 15 na trasie Żegocina - Rabka i z powrotem. Machałem tak namiętnie do każdej, że dostałem opier... od żony że do każdej Alfy macham. Czas zamówić ramki coby bardziej rozpoznawalnym być!

Pozdrawiam, Michał

lubomir ( chyba) wczoraj trafiony na dk 88 popołudniem szybko było ale machałem
ps. tomek pamietam o piwie musimy wkońcu sie trafić :)

W ostatniej chwili cię zauważyłem, o ile to byłeś ty bo zamyślony byłem i tylko znaczek alfa mam w głowie :) Odmachałem jak sie mijaliśmy...

---------- Post added at 22:37 ---------- Previous post was at 22:32 ----------

Serdeczne pozdrowienia dla Lubomira, którego spotkaliśmy wczoraj (piątek) w Tesco Gliwice jak również dla innych szczęśliwych posiadaczy alf mijanych na przełomie tygodnia na drodze krajowej nr 88 w Gliwicach na wysokości Opla.
Pozdrawiamy z rodzinką ;)

I ja pozdrawiam, miło było was spotkać. A najlepsze że pieszo się spotkaliśmy :)

Pozdrawiam Socika przyłapanego dzisiaj na lansowaniu się furą pod zamkiem w Pszczynie. Ja z żoną na rowerkach śmigaliśmy żeby kondyche poprawić.

Pozdrowienia dla kierownika srebrnej 145 mijanej na Strzelców w Krakowie. Machał ostro a ja w ostatniej chwili zareagowałem bo ramek nie było wiec nie nastawiałem sie na powitanie :P

Pozdro dla michal_wce który był widziany dzisiaj koło godz. 17-18 na Sienkiewicza w Wadowicach :) Oczywiście łapki były:)

Btw, koniecznie załóż ramki klubowe :) Twoja czarna ślicznota będzie lepiej rozpoznawalna.

Do następnego :D

Pozdro dla kolegi z czarnej 159 koło IKEI Katowice, jak zwykle za późno się połapałem, ale widziałem

Pozdro dla kolegi z czarnej 159 koło IKEI Katowice, jak zwykle za późno się połapałem, ale widziałem
Jak kombi i bylo machanko to ja. Przynajmniej teraz nie wyszedlem na idiote:)
Zastanawialem sie czy nie wydrukowac wizytowek(z info o alfaholikach i o tym ze miganie nie zawsze oznacza brak swiatel:)) i nie zapodawac za wycieraczke.

Pozdrawiam zieloną(?) GTV-kę mijaną we wtorek późnym wieczorem na wyjeździe z płatnej A4, na moje awaryjne, nieśmiało mrugnął światełkami po chwili zastanowienia, oraz na odcinku między Krakowem a Szarowem pozdro dla kierownika 147, któremu również mignąłem awaryjkami, dogonił mnie później i odmrugał:)

Może nie ten dział ale pozdrawiam również Pana w Niemczech który pierwszy mi pomachał :)
Trasa Anglia-Polska zaliczona, w pt-sobota wracam do UK także licze na was alfaholicy, że będzie was jeszcze więcej na drodze:)

Pozdrawiam kolegę w ciemnej 156 po fl bez przedniej rejestracji (a moze bez przedniego zderzaka dokładnie nie zauważyłem) mijanego wczoraj po godz. 19-tej w Zabrzy przy ul.De Gaulla. Łapki były.

pozdrawiam dwóch Kierowców alf widzianych w Zakopanem w ten weekend..
1 srebrna 156 ... rej nie pamiętam.. ale łapki w góre były... :)
druga czarna 156 z naklejką alfoholicy na tylnej klepie.. widziana pod skocznią w Zakopanem.. pozdr.

pozdrawiam z wczoraj czerwoną GT pod nocnym na drodze do Klimontowa i śliczną ciemnozieloną 156 która jechała w Dąbrowie G. w strone ronda z ramkami, a dziś koło 7 jakiś odcień zółtej 147 z ramkami na rondzie z Wawelu, koło Rzeźniczej a o 7:05 srebrną na rondach na środuli ; )

pozdrawiam kierowce zaparkowanej w sferze na 4 pietrze bialej alfy GT na rejstracji SBI zostawilem wizytowke za wycieraczka:)

Pozdrawiam kolegę Nazara który dzisiaj pomógł mi bo akurat padł mi pasek wielorowkowy i pradu starczyło dokładnie pod jego dom, pozdrawianie pozdrawianiem ale taka konkretna i fachowa pomoc ze strony alfaholika to jest to.BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARDZO DZIĘKUJĘ:)

a ja jeszcze pozdrawiam śmigającego 156 SW srebrnego przez Dąbrowe chwile temu koło biblioteki, z ramkami, z pasażerką ; )

Jak w stronę centrum i jakoś pare minut po 17 to mogłem być ja, lecz niestety nie widziałem kolegi...ale oczywiscie pozdrawiam :)

Amortyzatory
Powrót