Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
pozdrawiam kierownika czerwonej 145 na blachach SBL widzianej wczoraj tj. w poniedziałek kolo 16 koło tyskiego WKU

pozdro dla kierowcy srebrnej 156sw mijanej dziś w Bystrej koło Wilkowic światełka były rączki też :)

Podrowienia dla bordowej 156-ki na tablistach STA chwilke za mna jechala w bytomiu na lagiewnickiej :))

pozdro dla (chyba) kobe83, który leciał wczoraj ok. 15.30 ul. Rybnicką w stronę Gliwic.
przecinałem skrzyżowanie Knurów/Pilchowice - kierunek Pilchowice :)

pozdrawiam,
Adam

Pozdrawiam Panią w czarnym Mito na tablicach OST, której dzisiaj ustąpiłem pierwszeństwa w Gliwicach na Tarnogórskiej :-)

pozdro dla yaro83 z ktorym mijalismy sie w goczalkowicach na skrzyzowaniu

pozdro dla (chyba) kobe83, który leciał wczoraj ok. 15.30 ul. Rybnicką w stronę Gliwic.
przecinałem skrzyżowanie Knurów/Pilchowice - kierunek Pilchowice :)

pozdrawiam,
Adam

Nie to nie byłem ja, w tym dniu nie byłem w tych rejonach. Ale pozdrawiam :)
Pozdrawiam alfaholika, który dzisiaj po 6 rano śmignął na A4 obok mnie, że zdążyłem zobaczyć tylko czarną 156 i ramki :P. Ale awaryjne były.
Ja jechałem sobie tempem spacerowym na szychta.

Ostatnia edycja:
Dwa pierwsze z ukrycia. Tak cykać jak próbowałem dostać tylko pouczenie :D Wyśle to pierwsze na zdjęcie miesiąca ;).
Żeby tylko z tego nie wyszły problemy, miało nie być tablic ani numerów z tego co pisałeś :)

Kto dziś jechał srebrną 156 na blachach SBI z ramkami koło 22:30 na Żywieckiej ? W każdym bądź razie pozdrawiam :)

kto lata ta srebrna 156 sw po bielsku wszyscy go widzą a nie wiadomo kto to ?? ja też go widziałem w Bystrej pare dni temu :P

”kuris” napisał:
kto lata ta srebrna 156 sw po bielsku wszyscy go widzą a nie wiadomo kto to ?? ja też go widziałem w Bystrej pare dni temu
Stoi w Łodygowicach na podwórku. Trzeba pamiętać, że może niedawno kupił od forumowicza, który nie ściągnął ramek. Ja mu z L-ki nie pomacham by to sprawdzić.

Kuris! To że mnie w Toyocie nie poznasz to spoko, ale wczoraj w Żywcu, ok. 10:40-11:00 na Poloni przy Savii to już jest skandal! :D

Amortyzatory
Powrót