Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Byłem jakieś 10 dni temu we Wrocławiu i bardzo ucieszyłem się kiedy jadąca przede mną alfa 156 na klubowych ramkach zapodała awaryjkami od razu mrugnąłem światłami, potem jak stanęliśmy na światłach serdecznie łapka:) przy wyjeździe z Wrocka ciemne 147 też mrugnęło światełkami, oczywiście z mojej strony łapka:) Powiem szczerze że u Nas w Lesznie jeszcze nikt mi nie mrugnął. Ale sam pierwszy też nie mrugnę... Muszę to zmienić:)

Ja pozdrawiam kierowce czerwonego Sporwagona 156 wyjeżdżającego rano po 6 w Zabrzu na drogę 88 w kierunku Gliwic. Prawdopodobnie była na ramkach. Widzę, że alfiści lubią drogę 88 ;)

ja jeżdze codziennie drogą 88:) rano i po południu,pozdrawiam wszystkie alfy z 88:) i te oznakowane też:)

Ja pozdrawiam czerwoną Brerę KOS widzianą wczoraj przed 17 w Galerii Krakowskiej, która tak się męczyła z bramkami wyjazdu i ochroną, że mnie obok nie zauważyła :P
I ogólnie wszystkich, których widuję codziennie w GK na parkingu na dachu, a długo by pewnie wyliczać... Przyjemnie jest czasem wyjść na chwilę z biura i zawiesić oko na czymś nietuzinkowym :cool:

Pozdrowienia dla Rafała, który chyba juz z odległości 50m mrugał długimi:):), a ja niekumaty oglądnąłem całą deskę rozdzielczą, sprawdziłem światła i dopiero Face to Face zrozumiałem, ze to Alfa Romeo Galax;] a moja dziewczyna spytała "Co takiego zrobiłeś, że tan Pan ci groził palcem:P"

Resumując: Jeszcze przyjemniej mi się do domu wracało;] po takim pozdrowieniu:)

heh
pozdro Pawełku:)
i dla scorpio z 166. też groziłem- a co!... może i galaxy ale znaczki , fele i grill Alfy - hehe i 7 miejsc. do jutra na cyklicznym- też miło spotkac na drodze alfaholików

Jwzu Dareczku
ja mam tak od początku hehe- sorki

Pozdrawiam czarną 147 FL na ramkach bez jednego światła na drodze dolotowej do lotniska pyrzowice ok 20:30, blachy DW albo DWR, nie pamiętam, czerwonego Miciaka na klubowych ramkach o tej samej godzinie na parkingu DeSilva Inn koło lotniska Pyrzowice, oraz ok 22:30 na rondzie ofiar katynia w Krk dwa jadące za sobą 156 - srebrna KWA bez ramek oraz czarna/blue cosmo KRA xxx72 na ramkach - machałem z fiata multipli wyprzedzając ale kierownik czarnej nie zauważył. ;)

Pozdrawiam 156 srebrną widzianą nie pamietam gdzie ale kierowca machał wiec odmachałem i oczywiście Alfę Romeo Galaxy na drodze Kęty-Bielsko przez którą zaplułem sobie całą szybę ze śmiechu.

Swoją drogą ciekawe jest to że jak jade 155'tką to nikt nie pozdrawia a jak wsiadam do 156 to od razu sie ktoś trafi? chyba powinno być na odwrót ?

Pozdrawia, nie pozdrawia. ja przez ostatnie 3 tygodnie machałem i mrugałem chyba 50 alfą, z czego tylko 2 odpowiedziały - rezygnuję :D Pier***e ^^

Pozdrawiam czarną 147 FL na ramkach bez jednego światła na drodze dolotowej do lotniska pyrzowice ok 20:30, blachy DW albo DWR, nie pamiętam, czerwonego Miciaka na klubowych ramkach o tej samej godzinie na parkingu DeSilva Inn koło lotniska Pyrzowice, oraz ok 22:30 na rondzie ofiar katynia w Krk dwa jadące za sobą 156 - srebrna KWA bez ramek oraz czarna/blue cosmo KRA xxx72 na ramkach - machałem z fiata multipli wyprzedzając ale kierownik czarnej nie zauważył. ;)

Najpradwopodobniej to byłem ja tą czarną na ramkach:) Sorry, ale nie widziałem nikogo kto by machał, ale ja tak już mam, że jakoś nie widzę jak ktoś do mnie mach a na drodze...:p:p:p:p

Pozdrowienia dla Ujka i jego Belli :) dziękuję regeneracje mojej perły i możliwość przywiązania się do Twojej :) już z niecierpliwością czekam na następną zamiane ;p

Pozdro dla Prestona a właściwie jego Belli która stała samotnie w piątek ok 18:30 pod biedronka:P prezentuje się rewelacyjnie na tych felgach.

Pozdrawiam 156 srebrną widzianą nie pamietam gdzie ale kierowca machał wiec odmachałem i oczywiście Alfę Romeo Galaxy na drodze Kęty-Bielsko przez którą zaplułem sobie całą szybę ze śmiechu.

Swoją drogą ciekawe jest to że jak jade 155'tką to nikt nie pozdrawia a jak wsiadam do 156 to od razu sie ktoś trafi? chyba powinno być na odwrót ?
Pozdrawiam - czesto na radyjku goscie sie pytaja co to Alfa :)

Pozdrawiam kolege w czarnej 159 na rejestracji ST (o ile dobrze popatrzalem) na drodze w strone Mikolowa :)

Pozdrawiam kolegę z czerwonej 145 z Brzeszcz ze srebrnym wielkim logiem AR na boku, nicka nie wspomnę. Ja rozumiem nie patrzeć na 166 bo nie ma klubowej ramki z przodu, ale z tym bukietem na masce to łaskawie byś zerknął. Pozdrawiam za to pana z 156 który bardzo entuzjastycznie zareagował na ten widok i mi (a w zasadzie nam) nawet pomrugał :)

Pozdrawiam też "kolegę po fachu" - pana z czarnej weselnej 159 spotkanej w Tychach :)

Amortyzatory
Powrót