Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrawiam właściciela czarnej AR159 widzianej dzisiaj na parkingu pod fashion housem na ramkach rejestracja KCH

Ostatnia edycja:
Pozdrawiam właściciela/kę ciemnej 156 stojącej koło 21 pod karczmą Rohatyna przy zalewie kryspinowskim, ja podjechałem z moją na herbatkę - niestety Pandziną, oraz chyba unieruchomionej 146.

Pozdrawiam właściciela czarnej AR159 widzianej dzisiaj na parkingu pod fashion housem na ramkach rejestracja KCH
około godziny 13? Też własnie widziałem i również pozdrawiam:) a na przeciwko stała ciemna 166 2,5 v6, ale już bez ramek klubowych.

Pozdrawiam srebrną 156 na blachach SK z klubowymi ramkami spotkaną dzisiaj na stacji BP w Bielsku Białej obok Mc'donald'a. Byłem na moto więc nie kiwałem....

Pozdrawiam!

Ja pozdrawiam czarną 159SW na tablicach chyba SCI, na klubowych ramkach, z którą w Ustroniu zrobiliśmy sobie mały wyścig :P

około godziny 13? Też własnie widziałem i również pozdrawiam:) a na przeciwko stała ciemna 166 2,5 v6, ale już bez ramek klubowych.

Hehe w takim razie rowniez tez pozdrawiam o tej godz. tam byłem na zakupach aby ładnie wygladac dzis na Zlocie w Ustroniu :D:D

Pozdrawiam wszystkie mijane alfy w na trasie z Ustronia do Krakowa...a było ich sporo...zwłaszcza czarnulki, jedna na wielickich i druga na oświęcimskich blachach, za odmachanie :)

pozdrowie sobie kierowce czy tez kierowczynie niwiem:P srebrnej GT mijanej dzis jak jechałam na zlocik czyli cos koło 14:30 w kozach...noo panie ja mrugałam a pan?hehe pzd:)

Pozdro dla czarnej 159 na blachach KCH (bez ramek) widzianej na obwodnicy Wadowic około godz. 19;) Łapki były :D

Pozdrowienia dla srebrnej Alfy166 mijaliśmy się na wyzwolenia:) oraz dla czarnej 145 którą widzę prawie codziennie pod Focusem

Pozdrawiam kierownika ciemnej 147 po FL na Chrzanowskich blachach z ramkami klubowymi który dziś ok 14:50 wpuszczał mnie gdy chciałem skręcić pod biedronkę w Chrzanowie na ul. Trzebińskiej. Akurat jechałem Omegą taty więc nie mrugałem.

Pozdro dla kierowcy zielonej 145 która mrugała na mnie w Pietrzykowicach

A ja z tego miejsca pozdrawiam kierwonika 156 SB14 na klubowych ramkach, za która to jechałem wczoraj koło 19 obok Gemini w BB oraz czerwoną 145 KOS (również ramki), którą to mijałem wczoraj przed Czechowicami w strone Katowic!

Pozdro dla oramkowanej 159SW na blachach KPR zaparkowanej ok. 11 na przeciwko Galerii Krakowskiej.

Ostatnia edycja:
Swoją drogą ciekawe jest to że jak jade 155'tką to nikt nie pozdrawia a jak wsiadam do 156 to od razu sie ktoś trafi? chyba powinno być na odwrót ?

coś w tym jest, nie pamiętam kiedy ktoś mnie ostatnio pozdrowił. Widocznie ludzie uważają że alfa to tylko po 1997r

Amortyzatory
Powrót