Tom82
Użytkownik
pozdrawiam kierowniczkę alfy 147 nr KOS... możliwe że to była bella147mmm koło godziny 19 15 centru bielska 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Pozdrowienia dla kobielczaka widzianego dzis około10 na 3-go maja,łapki były. Ramki klubowe bedą pasowały do twojej czarnej GTV zaufaj![]()
Przekonałeś mnie ;DJa mogę jedną oddać za symboliczne piwo![]()
pozdrawiam gorąco naszego "wodzireja z ALFA CITY, którego pewnie nie ma na forum, czyli teścia SLAVIKA, którego spotkałam dzis ok 13:00 jak dreptał sobie po centrum kóz_ja stałam na światłach alunią i densowałam w rytm muzyki hehe dlatego tez uśmiechy były, a i łapki sie pojawiły
TOM82 tak to pewnie byłam ja, gdyz dzis wyjatkowo skonczyłam pracke o 19, a gdzie mnie widziałes ze ja Cie nie widziałam?pzd
k...wa, folksdojczem? i dziwisz się że Cię nie widziała*![]()
hahaha czysta prawda na niemca to ja rzadko kiedy zwracam uwage, bardziej kręcą mnie włosiale pozdrawiam i nast razem ciśnij po gazie bo inaczej mnie nie dogonisz
![]()
Pozdrawiam zieloną 156, blachy SPS z ramkami klubowymi która dzisiaj zaparkowana była w jednej z uliczek obok rynku w Wodzisławiu Śl. oraz srebrna 156SW na wodzisławskich blachach widzianą pod Biedronką (majster to twoja??).