• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
pozdrawiam kierowniczkę alfy 147 nr KOS... możliwe że to była bella147mmm koło godziny 19 15 centru bielska :P

Pozdrowienia dla kobielczaka widzianego dzis około10 na 3-go maja,łapki były. Ramki klubowe bedą pasowały do twojej czarnej GTV zaufaj:)

Ramke mam jedna z tylu... szukam jeszcze kogos kto ma na zbyciu jeszcze jedna do przodu ale nikt nie ma, a nie chce mi sie zamawiac przez neta i czekac ;D
Rowniez pozdrawiam :)

pozdrawiam gorąco naszego "wodzireja z ALFA CITY, którego pewnie nie ma na forum, czyli teścia SLAVIKA:), którego spotkałam dzis ok 13:00 jak dreptał sobie po centrum kóz_ja stałam na światłach alunią i densowałam w rytm muzyki hehe dlatego tez uśmiechy były, a i łapki sie pojawiły :):P

TOM82 tak to pewnie byłam ja, gdyz dzis wyjatkowo skonczyłam pracke o 19, a gdzie mnie widziałes ze ja Cie nie widziałam?:)pzd

jechałem za tobą aż do świateł :P polówką niebieską :P ja jechałem w stronę szczyrku a ty skręcałaś prawo stronę :P no niestety za wolno jechałem aby cię dogonić :P
pozdrawiam gorąco naszego "wodzireja z ALFA CITY, którego pewnie nie ma na forum, czyli teścia SLAVIKA:), którego spotkałam dzis ok 13:00 jak dreptał sobie po centrum kóz_ja stałam na światłach alunią i densowałam w rytm muzyki hehe dlatego tez uśmiechy były, a i łapki sie pojawiły :):P

TOM82 tak to pewnie byłam ja, gdyz dzis wyjatkowo skonczyłam pracke o 19, a gdzie mnie widziałes ze ja Cie nie widziałam?:)pzd

hahaha czysta prawda na niemca to ja rzadko kiedy zwracam uwage, bardziej kręcą mnie włosi:):P ale pozdrawiam i nast razem ciśnij po gazie bo inaczej mnie nie dogonisz :P

Ja pozdrawiam kierowce czerwonego Sporwagona 156 wyjeżdżającego rano po 6 w Zabrzu na drogę 88 w kierunku Gliwic. Prawdopodobnie była na ramkach. Widzę, że alfiści lubią drogę 88 ;)

Wiesz jak by moja alfinka to bym dogonił ale jak zwykle jest kapryśna jak ba.....
człowiek chucha i dmucha a takie kaprysne ;( golfik od ojca bo niema czym jeździć :(

k...wa, folksdojczem? i dziwisz się że Cię nie widziała*;)

---------- Post added at 13:22 ---------- Previous post was at 13:19 ----------

mama nadzieję że następnym razem za mną się obejrzysz :P jak pojadę włoszką :P zaproszę cię w tedy na kawę :P i nie zapomnij mi pomrugać :P

hahaha czysta prawda na niemca to ja rzadko kiedy zwracam uwage, bardziej kręcą mnie włosi:):P ale pozdrawiam i nast razem ciśnij po gazie bo inaczej mnie nie dogonisz :P

pozdrawiom 156 sw SR
dzisioj kole 11
zamyślony byłech na tych światłach i w ostatni chwili łapka żech wystawił za okno :-)

Pozdrawiam zieloną 156, blachy SPS z ramkami klubowymi która dzisiaj zaparkowana była w jednej z uliczek obok rynku w Wodzisławiu Śl. oraz srebrna 156SW na wodzisławskich blachach widzianą pod Biedronką (majster to twoja??).

Pozdrawiam zieloną 156, blachy SPS z ramkami klubowymi która dzisiaj zaparkowana była w jednej z uliczek obok rynku w Wodzisławiu Śl. oraz srebrna 156SW na wodzisławskich blachach widzianą pod Biedronką (majster to twoja??).

A to moja zielona lalka stała :P jejku w tym Wodzisławiu nie ma gdzie parkować, straszne zagęszczenie . Ja również pozdrawiam :)

Biała Giulietta QV, ok. 18:00 na ul. Bystrzańskiej w Bielsku Białej.
Blachy SK + ramki.

Miałem machać, ale nie będę się wydurniał przy kursantach hehe

Niestety w tych godzinach to ciężko z parkowaniem w centrum :D Jedziesz oczywiście do Ustronia?
Majster myślałem że znowu masz srebrną
Pozdrawiam

A pewnie, że jadę:) Myślę, że się jakoś umówimy i pojedziemy od nas wszyscy razem :)

Pozdrawiam:
czarną GT na blachach KGR... mijaną w Bobrku k/Oświęcimia - machane - bez odzewu
srebrną 146 z lexuslook'ami z tyłu, z którą się wlokłem w korku na Bora w Krakowie, obficie machane obustronnie :)
czarną 159 w Kraku - awaryjki, bez odzewu

pozdrawiam blond kierowniczke 156 kombi, na chrzanowskich rejestracjach widziana dzisiaj w Krzeszowicach pod poczta. Byłem innym autem więc nie było łapek ani światel :P

Amortyzatory
Powrót