Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
pozdrawiam Rafała i jego piekna Alfe Romeo Galaxy :D:D wczoraj na krakowskiej po godzinie 18:D i dzisiaj na stojałowskiego, akurat wypatrywalam Alfinek ze sklepu a tu znowu Rafał:D

heh
TAK??
mrygałem na Krakowskiej ale stojałowskiego to juz byłem slepy-:) Pozdrówka

pozdrowienia dla czarnej 147 SC (ramki) która zasuwała w stronę Katowic przed 8:00, oraz pozdrowienia dla 166 czarna (ramki) na światłach w Ząbkowicach :)

pozdrowienia dla czarnej 147 SC (ramki) która zasuwała w stronę Katowic przed 8:00, oraz pozdrowienia dla 166 czarna (ramki) na światłach w Ząbkowicach :)

tą 147 to byłem ja ale kolorek to blue inca (taka jak Twoja) :) każdy myli go z czarnym :) pozdrawiam również ! :)

Ostatnia edycja:
Pozdrawiam srebrną 166 z rejestracją SY... po prawej stronie (?) i rowerami na dachu, mijaną koło 14:30 w Bielanach przed Kętami - ja dymałem na rowerku w ten deszcz :(

Pozdrowienia dla Mrutysia widzianego w piątek na wylotówce na Warszawę.

Pozdro dla czarnej 159 JTDM na italiańskich rejstracjach. byl usmiech lapki i swiatelka wloch wiedzial o co biega:)

14 razy dziś machałem do kierowców Alf i zero odzewu! ale nie poddaje się i jutro znowu będę machał!

Pozdrawiam srebrna 147 po lifcie, która stała na parkingu przy UE w Katowicach, postawiłem moją obok, pięknie wyglądały :D

to ja pozdrawiam Pania z czerwonej 147 ktora jechala za mna w niedziele na UE w Kato;) oraz srebrna 147 ktora stanela kolo mnie na parkingu pod ue;P

Kto parkuje w Krakowie na ul. smoleńśk czarną 159? Ramki z przodu i z tyłu. Mam wrażenie, że już ją kiedyś tam widziałem, ale chyba bez ramek klubowych :) ?

A kto to w Częstochowie na ulicy Dąbrowskiego w okolicach 13:45 śmigał czarną alfą 159 na klubowych ramkach ? dwie rury z tyłu, gość łysy w czarnych okularkach ?:))

Pozdro dla kolegi Sebo18188 widzianego dziś w Wadowicach ok. 13:30. Oczywiście łapki były ;)

Ja przechodziłem przez pasy przy kwiaciarni a Ty skręcałeś w dąbrowskiego ;)

Jesteś zalogowany na JKAR? = Jurajski Klub Alfa Romeo

Jutro zakładam podwójny wydech z ultera :D

Długo masz alfe?:)

Amortyzatory
Powrót