Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrawiam pana w białej Giulieccie jadącego wewnątrz zakładu fiata ok 15.40 (były ramki) akurat wracałem ze szkolenia, pozdrawiam rownież przed bramą nr.1 alfe 159 (wydaje mi się że to twoja R.Y.D.Z.U.)

Pozdrawiam Pana w czerwonej 156 SW spotkanego dzisiaj w Plazie w Rybniku :)

ostatnio spotkałem właściciela drugiej 166 w mojej okolicy, już z daleka widziałem że wskazywał swojej żonie palcem na moją bellę :)
kiedy się mijaliśmy uśmiechneliśmy się do siebie i kiwneliśmy głowami (jego żona też:D)
jednak nawet w małym miasteczku można trafić na Alfisę :D

Jadę dziś na uczelnie, podjeżdżam na parking, patrze a tam biała świeżutka Giulietta, wyjeżdżam z parkingu i normalnie deja vu, druga taka sama jedzie:D Teraz nie pamiętam ale obie chyba QV, ale kierownicy to nie w temacie:( Dziś trochę pozdrawiałem ale zero odzewu.

a ja pozdrawiam srebrna 145 mijana w"tunelu" w pszczynie z mojej strony byly dlugie ale bez odzewu

pozdro dla seledynowej czysciutkiej 147 widzianej kolo 12.40 (rej SBE xxxxx) w Dąbrowe Gorniczej jadacej na Gołonóg ;) jechalem za Tobą kierowniczko ;) ramki widze ze były :P

Ostatnia edycja:
Pozdrawiam oramkowaną 147 :) Spotkaną wczoraj na parkingu kościelnym w Bieruniu;P

Ostatnia edycja:
Pozdrawiam pana w białej Giulieccie jadącego wewnątrz zakładu fiata ok 15.40 (były ramki) akurat wracałem ze szkolenia, pozdrawiam rownież przed bramą nr.1 alfe 159 (wydaje mi się że to twoja R.Y.D.Z.U.)

pozdrawiam również :)
oraz pozdrowienia dla właściciela 156 zaparkowanej zaraz koło bramy nr 2 fapu

Matikskw tu się pozdrawia kierowców których się widziało na trasie. Do powitania służy "tu się witamy". Tak czy siak witaj!
Pozdrowienia dla właściciela 156 stojącej przed lidlem przy okulickiego.

he
pozdrawiam kierownika brery ( dzisiaj ok 14 Katowice , zjazd z A4 i potem kawałek 86 )
miło było kawałek wspólnie polecieć i oglądać taką ładną "dupcię" brerki
pozdro łapkami było

Pozdrawiam kierowniczkę czarnej 156 na blachach KWA, widzianą dzisiaj miedzy 13, a 13:30 na ul. Wałowej w Wadowicach.

Pozdrowienia dla czarnej (pięknej) 159 SW rej KRA za którą pomykałem kawałek do i obok Siewierza były awaryjne z odpowiedzią :)

niestety przepływomierz nie pozwolił w pełni dorównać kroku...

Amortyzatory
Powrót