• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrowienia dla Alfaholiczki z ciemnej 147, mijanej dziś na Oświęcimskiej w Mysłowicach krótko po 13.00 (?)
Z przeciwka odświętnie wyjęta z garażu czerwona 75 :-)
Jak wiadomo, bardziej przypomina Trapeza niż rasową AR, więc i pozdrowień się nie spodziewałem.
Proszę o ujawnienie się, którą z mysłowickich Alfaholiczek widziałem :-)

Pozdrowienia dla czarnej 147 na skrzyzowaniu na orionie w Sosnowcu ok. 16.30-17.00, stalem troszke dalej. Skrecales w lewo ja jechalem w stronie DG no i niestety jak mijalem to nie patrzyles :) siedziala obok Ciebie dziewczyna.
Chwilke wczesniej Pani w srebrnej 156 skrecajaca na skrzyzowaniu na pekinie.

Poza tym witam wszystkich bo forum czytam niecaly miesiac a dopiero teraz sie zarejestrowalem :)

Ostatnia edycja:
Pozdrowienia dla ciemno-niebieskiej oramkowanej(?) 156 widzianej ok. 17:30 pod delikatesami w Skawinie.

Pozdrowienia dla Alfaholiczki z ciemnej 147, mijanej dziś na Oświęcimskiej w Mysłowicach krótko po 13.00 (?)
Z przeciwka odświętnie wyjęta z garażu czerwona 75 :-)
Jak wiadomo, bardziej przypomina Trapeza niż rasową AR, więc i pozdrowień się nie spodziewałem.
Proszę o ujawnienie się, którą z mysłowickich Alfaholiczek widziałem :-)
to byłam ja :) wymieniliśmy spojrzenia ale nie było czasu na machnięcie łapką (nawet pamietam rej. SGL) również pozdrawiam i do zobaczenia :)

to byłam ja :) wymieniliśmy spojrzenia ale nie było czasu na machnięcie łapką (nawet pamietam rej. SGL) również pozdrawiam i do zobaczenia :)

Pozdrowienia da Belli Aniuchy :D którą o 6.30 podjechałem specjalnie pooglądać jak wygląda po SPA i już się nie mogę doczekać aż moja tam pojedzie :P

Pozdrowienia da Belli Aniuchy :D którą o 6.30 podjechałem specjalnie pooglądać jak wygląda po SPA i już się nie mogę doczekać aż moja tam pojedzie :P

Ty spać nie możesz czy jak?? :D btw. ładna jest nie??:P

---------- Post added at 11:37 ---------- Previous post was at 11:36 ----------

Hej!
Na Ciebie właśnie stawiałem :-)
Faktycznie w takich sytuacjach człowiek nie ma czasu na reakcje.
Pozdrawiam!

no ja w ostatniej chwili zwróciłam uwagę na Ciebie i Twoją bellę :) do zobaczenia ponownie!!

Pozdrawiam szczęśliwego posiadacza 164 KOS... stojącej dziś przed 11 na ul. Jedlina w Jawiszowicach oraz widzianego wczoraj koło 13:30 Wojtka jadącego koło Policji w Bieruniu w stronę Fiata, ja grzałem kanapę w Audicy kumpla czekając aż jakaś dobra dusza wpuści nas z podporządkowanej :(

pozdrawiam czarne mito ktore wyjerzdzalo jakies 45min temu na rondo od strony policji w pszczynie. niestety nieprzyuwarzylem kto jechal itd. oraz pozdrawiam kierownika czerwonej 146 z ktorym juz od dluzszego czasu wymieniamy sie machnieciem lapki i usmiechem:)

pozdrawiam ciemną 156 sedan widzianą w Czeladzi na światłach pomachane odmachane , ale nie zdążyliśmy pogadać na światłach pozdro i do następnego

pozdrawiam MB CLK kompresor ha ha ha z A4 dzisiaj , kierunek Wrocław

wiem wiem - to nie AR ale tylko z nim mogłem dzisiaj pohulać z dwójką z przodu ( reszta przy 160-170 odpuszczała )

dzięki MB

aha - żeby nie było że szaleję
jechałem sam bez pasażerów więc nikogo na siłę nie zmuszałem do takiej jazdy , odcinek był długi 3 pasy prosty , widoczność dobra itp itd

tylko kurde budzik nadal nie zamknięty

a tak w ogóle to byłem pijany i nie wiem ile jechałem :P

Jo pozdrawiom roboka,kery dziś wpod do mie z kreplami :)

ło to ciul - a do mnie ni mioł bynzyny
bidok

adams - jo mom dlo ciebie , ale czimom na sobota

to jo cie w sobota pozdrowia:P,a do ciebie za daleko,a i tak cie nie było,bo to rano

a jo dzisioj mioł kurs na 13 to był w doma do 12

Był za 15 dwanosto,do mnie to rano :) Ty żeś sie z mercedesem pozdrawioł,niech ci styknie na dzis.

czekom ino na zamykanie
jutro se zrobia jak byda dupił na kursa ( egzamin )
jak zdom to se zamkna zegor

a zamiast krepli to se wdupimy wuszta jakiego na łikendzie i już

Amortyzatory
Powrót