Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Mogło Ciebie wtedy nie być - jakoś to chyba w lecie było

Byłem Byłem i "żuwik" też byłeś ze dwa razy, ostatnio miałem być ale kobita se zakupy ubzdurała i na zakupy musiałem jechać

A pozdrawiam właściciela alfy 159 SW stojącej pod dawną andromedą (chyba były ramki ale były tak brudne że mogłem się przewidzieć)

Pozdrawiam kierowce błękitnej 147 widzianą dzisiaj około 11:20 w bielsku miedzy Makro a tunelami;)

Również pozdrawiam wkońcu ktoś odmachał :) oraz pozdrawiam Wiwixa który zaparkował koło mnie na osiedlu.

a ja pozdrawiam wlasciciela jasnej alfki 147 przed fl kolo ktorej jakies 15 m,inut zaparkowalam w bialej kolo urzedu stanu cywilnego :D fajnie tak popatrzec na dwa tyleczki :D

Pozdrowienia dla właściciela/ki niebieskiej oramkowanej 156 zaparkowanej pod CH Max w Chrzanowie:D

Pozdrawiam kolegę w błękitnej (?) 156 SK... mijanego na drodze Kraków - Libiąż - były łapki, w ciemnej 164 KR... mijanej w Żarkach oraz nie odwzajemnionych srebrnej 156SW TK... na Królowej Jadwigi w KRK i czarnej 159SW z blond Panią za kierownicą w Oświęcimiu.

Meeting pod ATH
b4dee022d62b.jpg

Pozdro!!

Pozdrawiam kolegę w srebnej 166, który mnie wpuścił na rondo obok Sfery dziś po 14:00.

Pozdrawiam kolege z czarnej Alfy 156, która przed mijałem koło 23 w Zabrzu między Mikulczycami a Rokitnicą na przejeździe kolejowym. Zauważyłem, że to Alfista przed maską. Z mojej strony poszly szybko awaryjne, a kolega odmrugał :)) ktoś od nas?

Pozdrawiam kolege z czarnej Alfy 156, która przed mijałem koło 23 w Zabrzu między Mikulczycami a Rokitnicą na przejeździe kolejowym. Zauważyłem, że to Alfista przed maską. Z mojej strony poszly szybko awaryjne, a kolega odmrugał :)) ktoś od nas?

3 razy trafiłem w tym samym miejscu kolege z czarnej 156 własnie w okolicy przejazdu zawsze pomacha ale nie ma go chyba na forum
ps.wiedzmaak kiedy piana

Pozdrawiam kierowce czarnej Alfy GT stojacej dzisiaj okolo godziny 10:30 na parkingu pod stadionem Wisly w Krakowie. Regularnie spotykam tam tez 159 SW. Ale chyba nikt od nas niestety.

R.Y.D.Z.U ta błękitna ? to mogłem być ja wracałem wczoraj z Krakowa przez Libiąż coś między 10.00 a 12.00

pozdrowienia dla bliźniaczej 147 tylko że z silnikiem 1.9 :) na rej SZ.... jechała ze mną od urzędu skabowego na brzęczkowice

Pozdrowienia dla Alf spotkanych w ITALAUTO - Katowice :P

Była także forumowicza Alfa GT kolor nie wiem bo brudny ale ciemny kolor, rej SI xxxxx ;)

a ja pozdrawiam kierownika czerwonej 156jtd z czerwonymi skórami SBL 5xxxx spotkanego dzisiaj w Bieruniu

Kto parkuje na kasprzaka 156 z ramkami klubowymi i felgą chyba 18' ?:P

Amortyzatory
Powrót