Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrawiam kierownika czarnej 156 na s1 między Cieszynem, a Bielskiem którego pozdrowiłem przez CB.

Pozdrowienia dla czerwonej 156 która stała pod kościołem w hałcnowie i dla kogoś kto mnie długimi kawałek dalej potraktował:) strzelam, że alfaholik:P

mówisz o mnie ? :D bo owszem, byłem tam wczoraj ;) ale jakoś ok. 21 się zbierałem ;)

Taa :D Jeszcze specjalnie cofnąłem i przyjrzałem się dokładnie, czy tablice się zgadzają, a że masz specyficzną końcówkę to łatwo zapamiętać :)

Pozdrawiam czarną GT, widzianą w Glaerii Krakowskiej, wczoraj koło 21.30 .. Charakterystyczne czerwone blachy i ramki ... niestety na moje długie, bez odpowiedzi. Pozdrawiam też z tegoż samego miejsca, czerwoną i wywoskowaną, bo się ślicznie świeciła, oramkowaną 156 ;) Stałem swym brudasem kilka aut obok, koło 20.30 na parkingu GK .

Gdybyś nie napisał że była wywoskowana to z pewnością byłbym to ja, lecz moja była delikatnie ubrudzona ;) Niemniej jednak stałem tam o tej porze w GK także pozdrawiam :)

a ja pozdrawiam aczkolwiek kierowcy nie było w Sławkowie błękitna 156 sportwagon na klubowych rameczkach KOL:)

Ja pozdrawiam kolege z Alfy 156,rejestracja SK którego mijałem w Sośnicy.Pomachane i odmachane:)

POzdrawiam KULI

hmmm, ja na swoim terenie prawie codziennie jakieś Alfy widuje, głównie 156 przedliftingowe i 166. Niestety żadna nie macha, wczoraj elegancko w miejscowości Sucha Beskidzka elegancko zrobiłem miejsce dla srebrnej 166 żeby się mogła do ruchu włączyć, oczywiście kierowca podziękował awaryjnymi :)

hmmm, ja na swoim terenie prawie codziennie jakieś Alfy widuje, głównie 156 przedliftingowe i 166. Niestety żadna nie macha, wczoraj elegancko w miejscowości Sucha Beskidzka elegancko zrobiłem miejsce dla srebrnej 166 żeby się mogła do ruchu włączyć, oczywiście kierowca podziękował awaryjnymi :)
moja alfa była zanim przeniosła się do Myslowic jeździła w Suchej jakieś całe 7 lat :)

moja alfa była zanim przeniosła się do Myslowic jeździła w Suchej jakieś całe 7 lat
nooo to z pewnością kiedyś mi się migła przed oczyma, ale ja swoją jeżdżę dopiero od lipca bieżącego roku. Coraz więcej alf w sumie widuje na swoim terenie, ale większość na forum raczej nie ma.

sorki za OT
ja swoją kupowałam od małżeństwa mieszkającego obok tego pałacyku :) włascicielka miała jakąś firmę księgową z tego co pamiętam :)
:D no wiem gdzie to jest, ostatnio dosyć często tamtędy przejeżdżam, jakiż ten świat mały :) jak sie kiedyś spotkamy na drodze to machnę ofkoz.

matiuk widzę że kolega z suskiego powiatu. Aż dziwne że jeszcze się nie mijaliśmy w drodze.
Choć alf u nas coraz więcej to rzadko ktoś odmachuje.
pozdro i do zobaczyska:)
Błękitna 147 KSU

matiuk widzę że kolega z suskiego powiatu. Aż dziwne że jeszcze się nie mijaliśmy w drodze.
Błękitna 147 KSU
:D w okolicach naprawy/jordanowa rzadko bywam niestety, wiec jedynie w suchej moze sie kiedys zobaczymy, chociaz kto wie, ostatnio nawet poznałem jedną kobitkę z Toporzyska. Błękitna 147 KSU oczywiście zapamiętam.

wczoraj około 15 na trasie od Igołomskiej do Niepołomic 3 alfy praktycznie jedna za druga w : czarna 145 KWI..., czerwona 147 KBC... i srebrna 147 SZ.... Pozdrawiam

Błękitna 147 KSU
dokładnie nie odmachuja bardzo czesto jestem w waszej okolicy czesto siedze w zawoji i okolicy i moze 2 alfy mi odmachały od niepamietnych czasów do zobaczyska w okolicy :) hej ;)

Amortyzatory
Powrót