Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
pozdrowienia dla czarnej Brery - SK...., która leciała za mną w Gliwicach na Dworcowej :)

Pozdrowienia dla Labomba widzianego przed chwilą na Węgierskiej.

pozdrawiam kolege w czerwonej 146 widzianego dzis koo starego malego cpn-u w pszczynie. kolega zawsze odmachuje ale na forum chyba niezaglada:)

jesteś wielki!!
ja pozdrawiam wiśniową 159 na rej.SL widziana na parkingu pod silesią :)
i Izanego z Katarzyną spotkanych w sklepie :) czekam na ten balsam :)

hehe pozdrawiam ;D chodziłem i reklamowałem koszulką Alfe :D
Balsam będzie nie długo specjalnie dla Ciebie :D

Pozdrawiam srebrną 156 SportWagon ! , która jechała za mną w przeczycach (k. będzina) był lewy-prawy-lewy lecz kolega ani mru mru :)

Ostatnia edycja:
Pozdrowienia dla kierownika czarnej GT na ramkach klubowych widzianej wczoraj wieczorem na trasie Zator - Babice, którego wyprzedziłem zaraz za mostem. Po manewrze mrygnąłem awaryjnymi i odzew w posaci długich:)

To było moje malenstwo prowadzone juz przez nowego wlasciciela... Żaluje ze zostawiłem mu klubowe ramki bo czas na 159 :)

Pozdrawiam Aniuche05 i mrutyne, którzy mi przed chwilą wpadli na pokój, wywrócili życie do góry nogami i pojechali:D

A jeśli mrutyś znowu będzie niegrzeczny, to...:laugh:
8E1u4.jpg

Pozdrawiam Panią w szarej? 166 która pomykała dzisiaj na DTŚ w stronę Chorzowa rano koło 9.....a poza tym to miałem dziś swój pierwszy raz i to niestety z Bellą...obyło się na wgniecionej tablicy rejestracyjnej ( chwalmy Pana że kazał montować ją na lewej stronie zderzaka) i lekkim pęknięciu na tej chromowanej listwie przy migaczach z przodu :(Jak mam prawko od 13 lat tak nie miałem jeszcze takiej przygody..teraz topie smuty w drugiej Warce Strong:D i czekam na decyzję Pana ze Suzuki Swift czy będzie zgłaszał czy da sobie sam rade:) Na szczęście ramka klubowa koło tablicy jest cała....o dziwo.

Ostatnia edycja:
a ja pozdrawiam wszystkie alfy mijane codziennie od 7 do 9 na trasie pszczyna-ustron-skoczow-strumien- pszczyna. czasem migne tyle ze jerzdze bialym wies-wagenem caddy na warszawskich blatach;p

Pozdrawiam kolege w ciemnej GTV, ktoremu pomrugalem i potrabilem na Wielickiej, gdy zjezdzal na stacje Orlen :)

Pozdrawiam kolegę z grafitowej 156 SW KWA... który siedział na ostrym dyżurze w Szpitalu w Oświęcimiu i bordowe MIto KR... stojące pod oddziałem neurologicznym.
Oraz:
czarną 147 ST... jechałem za nią i mrygałem długimi i... nic :(,
czerwoną (bordową?) 146 z HID'ami jadącą koło obozu - mrugnięte, również bez odzewu.

Amortyzatory
Powrót