Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrowienia dla mrutyny spotkanego na parkingu KA:D W drodze do Krakowa spotkałem jeszcze jedną 145 i 147 ale żadnego odzewu:(

Kolegę ze srebrnej 156 na A4 na wysokości chorzowa, sorki że nie pomachałem ale przy 180 za dużo byś i tak nie widział

a ja dzisiaj jechałem sosnowiec halemba spotkałem z 4 alfki i żadna mi nie machneła :)

Ostatnia edycja:
Pozdrowienia dla kierowcy czerwonej 156 na rej. SMI i klubowych ramkach - widziany w Rybnik Plaza na płatnym ;)

Hmm dziś sporo aż napisze :P

No więc wszystko Katowice:

Pozdrowienia dla starszego pana z czarnego MITO
Dla bodajże Alfy 164 którą mijałem obok klubu MEGA (bądź obok kliniki 2000) jak kto woli ;)
Dla Alfy 147 czerwonej którą puściłem na skrzyżowaniu przed tunelem
Dla Alfy 145 która stała na awaryjnych w pobliżu tunelu chyba wjechała w tył innemu autku bo tak to wyglądało i to drugie na lawete wjeżdzało :/

Pozdrowienia dla kierownika/kierowniczki srebrnej Alfy 166 na tablicach SK, widzianej dziś w Zabrzu koło godziny 14:30 pod salonem VW (były ramki klubowe) :)

pozdro dla wlasciciela czerwonego MiTO ktory stal wczoraj na parkingu UEK w Krk. latalem kolo niej chyba z 10 razy, mialem zostawic wizytowke klubowa za wyceiraczka ale nie znalazlem zadnej u siebie w aucie. nr rej KR 441_ _

pozdro dla wlasciciela czerwonego MiTO ktory stal wczoraj na parkingu UEK w Krk. latalem kolo niej chyba z 10 razy, mialem zostawic wizytowke klubowa za wyceiraczka ale nie znalazlem zadnej u siebie w aucie. nr rej KR 441_ _

Też mnie zastanawiam kogo to. Widziałem gościa w kaszkieciku więc pewnie jakiś doktorek :]

Wczoraj kolo 15 na alejach w Krakowie pod Cracovia minela mnie czerwona Brera. Nie mialem mozliwosci pozdrowic, ale moze to ktos od nas? :)

Pozdrowienia dla kierownika srebrnej AR 166 na blachach KT..... , z którym stałem ok.45 min temu w korku na obwodnicy Ropczyc i zamieniliśmy pare słów:D
PS jechałeś za mną chciałem Cie wyprowadzic na wylot z miasta a Ty pojechałeś w inna strone i pewnie pomyliłeś drogi:eek:
Pozdrawiam

Pozdrowienia dla czarnej Brerryyyyyyy na tablicach ST...
widziana na parkingu w Forum - Gliwice...

śliczna...:wub:

Pozdrowienia dla ? wydaje mi się że żony wojtkaml widzianej na skrzyżowaniu w Bieruniu starym około 14;20 ;) jasna 147 na klubowych ramkach. Za każdym razem jaram się tym kolorem ;)

Pozdrawiam Alfistów z Woli widzianych koło 14:45
- czarna 166 jechała 3 auta przede mną i parkowała przy sklepikach przy głównej drodze
- czarna 156 ze spoilerkiem na plecach jadąca z naprzeciwka - nie zdążyłem mrugnąć :cool:

Pozdrowienia dla kierowcy czarnej 156 SW KPR 57 lub 77, którego spotykam prawie codziennie w ostatnim tygodniu, około 17.30, blisko mojego domu.

Pozdrowienia dla właściciela Alfy 156 na blachach SZ (były ramki klubowe) widzianego dziś na koperniku w Zabrzu koło 14:30, oraz pozdrowienia dla kierownika Alfy 147 koloru szarego który mnie wczoraj wpuścił na skrzyżowaniu De Gaulle w Zabrzu koło 15:00 :) Jechałem biały Fiatem Doblo

Amortyzatory
Powrót