Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrawiam wszystkich kierowcow Belli w Kierunku Poznania i nie tylko :) i Alfe 166 z ktora jechalem spowrotem w strone Katowic :) na Niemieckich blacha.

Pozdrowienia dla kierowników, którzy jechali w piątek z Katowic w kierunku Wrocławia (A4) i w niedzielę (droga powrotna) :)

pozdro również dla Ukraińca w 147 na A4 (za Wrocławiem), który odmachał jednak nie był chętny na chwilę "szybszej jazdy" :)

Pozdrawiam wszystkich których widziałem i tych których nie widziałem też...

Coś dziwnego dzieje się z tym tematem...

Pozdrowienia dla kierowcy czarnej 75 Numerata na klubowych ramkach widzianej dziś na Lea ok. 17. Pierwsza 75 na chodzie, która widziałem (poza moją :P). Dojechałem do Ciebie w korku, machałem, migałem światłami, wchodziłem na obroty (byłem tak zaaferowany, że z tego wszystkiego zapomniałem o klaksonie) ale niestety nie dopatrzyłem się żadnego odzewu. Z tego co wiem, to chyba ta 75 Numerata, która ostatnio zmieniła właściciela...

R.Y.D.Z.U nie zapominaj jeszcze o jednym alfaholiku pracującym w fap :D
Faktycznie, przecież z 80% Komorowic pracuje w Fiacie :D. Może w końcu pogadamy na piątkowym spocie (o ile coś mi znowu nie wyskoczy)

Pozdrawiam wszystkie Belle widziane podczas wyjazdu na północ naszego kraju i z powrotem w ten weekend. Niestety było ich co kot napłakał, a w dodatku żadna nie odwzajemniła pozdrowień :(. Widać tradycja trwa tylko na południu.

Ostatnia edycja:
Może w końcu pogadamy na piątkowym spocie
Niestety nie będzie mnie na najbliższym spocie, ponieważ mam w tym tygodniu II zmiany:mad:

Faktycznie, przecież z 80% Komorowic pracuje w Fiacie :D

Coś w tym jest ;) bo jednak w tych "trampach" to mieści się troszkę ludzi;)

A teraz czas na pozdrowienia:

Pozdrawiam kierownika czerwonej 146 widzianego dzisiaj na trasie Bielsko-Kraków w miejscowości Zator, który nagle złapał na manetkę od świateł kiedy mu pomrugałem długimi...chyba Pan nie był wtajemniczony;) i oczywiście pozdrawiam kierownika błękitnej 147 na blachach EPA widzianego dzisiaj na A4 na trasie Kraków-Katowice... oczywiście Pan wiedział o co chodzi :)

pozdrowienia dla srebrnej 166, która stoi w tej chwili przy dworcu PKP w Gliwicach i mam na nią widok z okna w pracy :)

Tablic nie widzę, bo mi krzak zasłania ;)

Ostatnia edycja:
żuwik;401837 napisał:
Pozdrawiam wszystkich których widziałem i tych których nie widziałem też...
Coś dziwnego dzieje się z tym tematem...

no dokładnie, trochę to bez sensu...
ja pozdrawiam kierowce pięknej czerwonej brery, która stała dziś rano przy Frycz-Modrzewskiego w Krakowie. Oraz, ponownie, czerwone MiTo, które również tam parkuje ;) (wizytówka za szybą to moja sprawka :D)

Kto z forumowiczów wywołał mnie dziś na CB (Giszowiec ok 8 rano) i pozdrowił? Bardzo to było miłe!:) Swoją drogą, masz dobre oko, skoro poznałeś, że autko z forum, bo nie mam klubowych ramek:)
Z początku byłam trochę zaskoczona, nie widziałam przecież żadnej alfy ... na szczęście powiedziałeś, że jedziesz busem, bo do teraz bym się zastanawiała jak mogłam przeoczyć AR:D

Jeszcze raz pozdrawiam!:)

Pozdrawiam miłą blondyneczkę (chyba) w czarnej alfie 156 sw ze srebrnymi ramkami. Jechałem za Tobą, przecinaliśmy aleje w Krakowie, około 15.20. Pani nieśmiało zamachała. Odmachane, mrugnięte. CO to za imię było na szaliczku , na tylnej szybie, włoskie jakieś. Za diabła sobie nie przypomnę:P)

pozdrawiam kierownika czerwonej 156 nr rej. SL **** spotkanego po 17 w pszczynie:) moze ktos z forum. POMACHANE ODMACHANE:)

Pozdrawiam zepsutą srebrną Alfę 156 rej. SBL kisnącą z trójkątem dziś niemal pod samym Turynem w Tychach - co się stało?

Pozdrowienia dla R.Y.D.Z.A, którego alfa nawet rano we mgle wyróżniała się z tłumu samochodów na parkingu FAP. P.S. Coś Was dużo jechało w tym aucie? :-)

Amortyzatory
Powrót