Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Jeszcze dziś pozdrowienia dla czarnej 156 SW z ramkami i rejestracjami SL, która spotkałem dziś po 13 na parkingu Platana. Kolega nie był chętny do machania, bo się pewnie krępował przed pasażerką :D

pozdrowienia dla alf spotkanych dzis na trasie pszczyna-czeladz-pszczyna
niestety nikt nieodmachal ani nieodmrugal

pozdr. dla wszystkich alf spotkanych na trasie tychy-żywiec na machanie i mruganie nikt nie odpowiedział skaram was następnym razem heee:P

Pozdrowienia dla białej Giulietty widzianej dziś pół godziny temu przy wyjeździe z Krakowa. Pięknie wyglądają tylne światła:girl_wacko:

A ja pozdrawiam kierowcę 166tki STxxxx widzianego wieczorem w Chrzanowie, do tego było jeszcze kilka 147 i 156 ale nie zapamiętałem rejestracji..

Chciałbym serdecznie podziekować kierownikowi czerwonej 145tki za zholowanie mojej czarnej strzały po awarii chłodnicy (pękła :( ) mam nadzieje, że czyta to forum :)

P.s jestem na kupnie chłodnicy do 145 2.0 qv.

Pozdrawiam również :).
Nareszcie jakiś Alfaholik na Fiacie, a tyle pięknych Belli stoi na parkingu, min. przepiękna czerwona GTV! Pozdrawiam, jeżeli zagląda na forum.

Niestety nie wiem do kogo należy ta GTV-ka i czy zagląda na forum, ale przyznam że wygląda ładnie szczególnie na 17' telefonach.

R.Y.D.Z.U nie zapominaj jeszcze o jednym alfaholiku pracującym w fap :D

Niestety nie wiem do kogo należy ta GTV-ka i czy zagląda na forum, ale przyznam że wygląda ładnie szczególnie na 17' telefonach.

również pozdrawiam kolegów , pracowik FAP

---------- Post dodany o godzinie 11:03 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 11:03 ----------

i kolege pozdrawiam

Pozdrawiam kierowniczkę czarnej 145-tki ST..... której pomachałem dzisiaj pod halami targowymi w Tychach ale kierowniczka chyba nie wiedziała o co chodzi :)

Pozdrowienia dla srebrnej, oramkowanej 156 spotkanej wczoraj na DK 88. Wahałem się chwilę, czy m rugać :D
Jeśli to byłem ja to pozdrawiam i widziałem awaryjne,jeśli nie ja to pozdrawiam 166(2,4 JTD) też na DK 88 za awaryjne ;)

Ostatnia edycja:
Pozdrowienia dla Alfy 156 stojącej pod kauflandem na klubowych ramkach ok.17 (kiedyś chba auto scubiego) oraz zaraz zachwile widziany kierownik koło hotelu w 156 sw jasny niebieski metalik pomachane ale kierownik raczej oglądał swoją drugom połowe i nie widział.

Dzis podroz do Poznania moja pieknoscia :) bede machal mrogal wszystkim :) odmachac prosze :D :P

Znowu dziś widziałem białą Julkę i Krakowie na Wielickiej, przyznać się kto to:D

lesio80

dzięki kolego . chyba chodzi o mnie - skręcałem do piekarni. musiałem nie zauważyć.

Amortyzatory
Powrót