Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
no ja tez widuje alfy na parkingu bo jexdze ciężarówką na montaż ok 7/8 ;) także pzodr. all

Niebieska 155 przy ulicy Pana Tadeusza – czyja to? Ramki klubowe. Rozbita lampa i oberwane lusterko - kto cie kolego tak urzadzil?

Pozdrawiam kolegę którego spotkałem dziś po odebraniu mojej belli z warsztatu.(zamrugane, odmachane)
Niepołomice ul.Bocheńska coś koło 15 :-)

szkoda :( kurde, rozglądam się za pracą i powiem że fabryka by mi pasowała...

za OT przepraszam ale nie mogę nikogo pozdrawiać bo nie mam alfy od 20.09 :( ale już jutro ją odzyskam

A wiec pozdrowienia dla ciebie Aniucha :D jak tylko odzyskasz wloszke :)

Pozdrawiam ALL:)

pozdro dla srebrnej 156 sedan KWI widzianej dzis na dojezdzie z A4 w Szarowie do starej 4.

Pozdrawiam czarna 147 na klubowym ramkach, spotkana na skrzyżowaniu ulic Pszczyńskiej Wrocławskiej i Nowy Świat w Gliwicach. Machane, mam nadzieje że widziałeś :)

pozdrawiam 156 blue cosmo 2.4 ktora mijalem z moja pania na dolnym parkingu pod realem w tychach ;) niestety wczoraj dzien z Corsa :D

Niebieska 155 przy ulicy Pana Tadeusza – czyja to? Ramki klubowe. Rozbita lampa i oberwane lusterko - kto cie kolego tak urzadzil?

Moja :) Często stoi na Pana Tadeusza bo tu pracuję. Lampę załatwił mi rowerzysta który zapomniał gdzie ma hamulce i wskoczył mi na bagażnik, a lusterko to ostatnio często jest łamane, nie mam już siły do tego i jeżdżę na razie z oberwanym

Pozdrawiam

Pozdrawiam szczęśliwych posiadaczy 147 i 156SW (obie SB...) widzianych w piątek i sobotę na parkingu pod "Sarnim Stokiem"
DropBox

P.S. wizytówka w 156 to moja sprawka, może zaraziłem Alfaholizmem kolejną osobę.

Ostatnia edycja:
A ja pozdrawiam kierownika srebrnej 146, który czekał dzisiaj w Sławkowie w kolejce do wulkanizatora :D ja akurat odbierałem swoje i taty buciki do samochodu

pozdrowionka dla wlasciciela "szarawej" 147 ktora zrobila ze mna ladny stint od matecznego do kleparza w niedziele ok 21-22 :-)

Amortyzatory
Powrót