Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ja tam jestem zadaniowo, więc fajrant mnie nie dotyczy, wychodzę o 12 lub 20, zależy od dniaTakZawsze po fajrancie można zrobić spoty na parkingu gdzie stoją autobusy
Wtajemniczeni wiedzą o co chodzi
![]()
też bym chciała być wtajemniczonaTakZawsze po fajrancie można zrobić spoty na parkingu gdzie stoją autobusy
Wtajemniczeni wiedzą o co chodzi
![]()
Niestety nie. Niewiadomo cze zwalniać nie będą, bo zaczęły się postoje.też bym chciała być wtajemniczonaa tak poważnie są jakieś przyjęcia na FAP'a teraz?? czy ktoś coś wie??
Toteż miałem na myśli. Chociaż narazie pozbywają się symulantów i podpadziochów, choć to też zależy od Kierownika.Zwalniać nie będą , tylko nie przedłużają ludziom umów czasowych
szkodaNiestety nie. Niewiadomo cze zwalniać nie będą, bo zaczęły się postoje.
szkodakurde, rozglądam się za pracą i powiem że fabryka by mi pasowała...
za OT przepraszam ale nie mogę nikogo pozdrawiać bo nie mam alfy od 20.09ale już jutro ją odzyskam
chodzą słuchy że to już jutroA wiec pozdrowienia dla ciebie Aniuchajak tylko odzyskasz wloszke
![]()
Pozdrawiam ALL![]()
Pozdrawiam czarna 147 na klubowym ramkach, spotkana na skrzyżowaniu ulic Pszczyńskiej Wrocławskiej i Nowy Świat w Gliwicach. Machane, mam nadzieje że widziałeś![]()
Niebieska 155 przy ulicy Pana Tadeusza – czyja to? Ramki klubowe. Rozbita lampa i oberwane lusterko - kto cie kolego tak urzadzil?