A
Andyy
Guest
A o której to było, to chyba ja byłem 
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
pozdrowionka dla Kolegi z czarnego Mito widziany kolo szkoy Zeg wjexdzajacy na rondo ja szedlem z prowiantem bo jak wiaodmo przestawil mi sie rozrzad i alfa stoi w radomiu i bedzie przeszczep
a jak masz spotkać jak twoja codziennie stoi ?Jak to bocian jest że my nigdy nie możemy się spotkać moja alfa codziennie stoi w Będzinie a Ciebie nidzy nie spotkałem na drodze
piotras nie dodałeś ze jest to swap na - z 2,5 v6 na 1,6 105 Km ale chyba wszyscy Cie rozumią wkońcu staosc nie radosc i na ryby na emeryturze 105 KM Ci wystarczypozdrowionka dla Kolegi z czarnego Mito widziany kolo szkoy Zeg wjexdzajacy na rondo ja szedlem z prowiantem bo jak wiaodmo przestawil mi sie rozrzad i alfa stoi w radomiu i bedzie przeszczep
a ja pozdrawiam i dziękuję wszystkim Alfaholikom spotkanym w sobotę na żywiecczyźnie tj. sołtysowi Tomaszowi M. oraz jego małżonce Małgorzacie M. , Marcinowi, Ligarowi, Dominice, Piterowi, Wojtkowi, Basi, Danielowi, Adamsowi, Katce oraz całej reszcie z którą spędziłam ostatni weekend