Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrowienia dla załogi srebrnej AR 156 z tablicami SRC3.... widzianej dziś nieco po godz. 12 w Raciborzu na ul. Kościuszki, oraz dla kierownika również srebrnej AR 147 (tablice SRC6...) zauważonego na objeździe w Polskiej Cerekwi i na koniec pozdro dla kierowcy czarnej AR 147 (tablice chyba OK) widzianego na parkingu w Długomiłowicach

pozdrowienia dla czarnej 156 fl sport wagon na rejstracji KR mijanej bodajrze w nowym targu. Pomachane omachane.
pozdrowka rowniez dla czarnej 156 (bodajze v6) na rej KBR ktora zrownala sie moze z 30 min temu na wysokosci czechowic. kolega potem na shela zjerzdzal. poznalem autko w ostatnim momecie i niezdarzylem kiwnac

pozdrowionka dla Kolegi z czarnego Mito widziany kolo szkoy Zeg wjexdzajacy na rondo ja szedlem z prowiantem bo jak wiaodmo przestawil mi sie rozrzad i alfa stoi w radomiu i bedzie przeszczep

pozdrowionka dla Kolegi z czarnego Mito widziany kolo szkoy Zeg wjexdzajacy na rondo ja szedlem z prowiantem bo jak wiaodmo przestawil mi sie rozrzad i alfa stoi w radomiu i bedzie przeszczep

pozdrawiam :D
zamyślony byłem, dlatego nie odmachałem

jak zwykle - tomcio83 okolice Lidla
no i siostra - okolice przedszkola

Jak to bocian jest że my nigdy nie możemy się spotkać moja alfa codziennie stoi w Będzinie a Ciebie nidzy nie spotkałem na drodze

WYprzedzałem wczoraj klubowicza (tak sądzę po ramkach) w ciemnej 166 z numerami SJZ. Spotkany w Skoczowie, choć ja jechałem... Thalią żony :|
Ktoś się ujawni?

Jak to bocian jest że my nigdy nie możemy się spotkać moja alfa codziennie stoi w Będzinie a Ciebie nidzy nie spotkałem na drodze
a jak masz spotkać jak twoja codziennie stoi ? :P
moja jeździ - ale raczej nie po Będzinie

Pozdro dla kierownika "stalowej" 146 z ramkami (czerwony napis Alfa Romeo na drzwiach) mijanego dzisiaj w okolicach stadionu gks na Bukowej w Katowicach.

Pozdrowienia dla pana z Alfy 164 jak dobrze kojarze, spotkanego na drodze S1 w kierunku Cieszyna ;) pomachane(awaryjne), odmachane(długie) :)

a ja pozdrawiam i dziękuję wszystkim Alfaholikom spotkanym w sobotę na żywiecczyźnie tj. sołtysowi Tomaszowi M. oraz jego małżonce Małgorzacie M. :), Marcinowi, Ligarowi, Dominice, Piterowi, Wojtkowi, Basi, Danielowi, Adamsowi, Katce :) oraz całej reszcie z którą spędziłam ostatni weekend :)

piotras nie dodałeś ze jest to swap na - z 2,5 v6 na 1,6 105 Km ale chyba wszyscy Cie rozumią wkońcu staosc nie radosc i na ryby na emeryturze 105 KM Ci wystarczy :)

a ja pozdrawiam i dziękuję wszystkim Alfaholikom spotkanym w sobotę na żywiecczyźnie tj. sołtysowi Tomaszowi M. oraz jego małżonce Małgorzacie M. , Marcinowi, Ligarowi, Dominice, Piterowi, Wojtkowi, Basi, Danielowi, Adamsowi, Katce oraz całej reszcie z którą spędziłam ostatni weekend

ja również dziękuję i pozdrawiam :D

Spóźnione pozdrowienia dla czarnej 147 z dyndającym miskiem przy lusterku :D stojącej w piątek koło 18 pod Altusem od strony wejścia do Qubusa. Nie wiem czy to ktoś od nas bo nie dojrzałem tablic, a parkowałem 3 samochody dalej i leciałem odebrać bilety do kina.

Spóźnione, ale pozdrawiam kierownika 147 z parkingu pod Multikinem z sobotniego późnego wieczoru.

pozdrawiam kierownika czarnej 156 SL na kącikowch ramkach widzianego na moscie nad a4 tuż przed ścianą deszczu :D

pozdro dla czarnej 147 widzianej na zakopiance po godz 16. Mrugnałem kierunkami, kolega mrugnął długimi a chwilę poźniej zjechał do carrefoura

Amortyzatory
Powrót