Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrawiam czarną Alfe 164 widzianą dzisiaj w BB. Na tylnej szybie pisało "organizator". :D:D:D

A jo pozdrawiam Adam$a tyż widzianego w żywcu wczoraj wieczorem u Tomasza na parkingu. Miołech wjechać, ale tak se myśla, że w sumie nie wiem co robicie tak późno, to wom nie byde przeskadzoł...:D

Widziałem Cię gagatku:)

---------- Post dodany o godzinie 15:03 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 15:01 ----------

PZDR dla tomaszamagiery widzianego wczoraj w Żywcu w godz od 18 do 19.Odwaliłes kawał dobrej roboty.W drodze nazot udało sie nawet zmarznąć :D prawie jak w grudniu w drodze na pasterka :D <piwo> o3wiscie jeszcze bedzie :) Dla loli gta tyz :*

TY se tam Adams teraz ostrożnie z tą klimą zebyś gardła nie załatwił na zlot bo kto będzie browary rzłopał:)

Pozdrowienia dla Wojtkaml, którego mijałem około godziny temu w okolicy Chełmu Śląskiego:D

Pozdrawiam wszystkich alfisti i miłośników w Rzymie (obecnie tam przebywam) piękne alfy i straszne ich dużo, ale większość to niemiłosiernie poobijanych aż żal, ale jeden z alfisti Alfy GT odmachał, miał oklejone na błotnikach przednich logo grilla alfy, wiedział z daleka o co chodzi jak mu mryglem,

Pozdrawiam czarną Alfe 164 widzianą dzisiaj w BB. Na tylnej szybie pisało "organizator". :D:D:D

nie chce kapowac ale to był Rafał :)

---------- Post dodany o godzinie 22:53 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 22:51 ----------

a ja pozdrawiam własciciela czarnej 145ki SI .... przy zjezdze na mysłowice od strony A4
2 razy ok i rura :)

Pozdrawiam wszystkich alfisti i miłośników w Rzymie (obecnie tam przebywam) piękne alfy i straszne ich dużo, ale większość to niemiłosiernie poobijanych aż żal

a nie mówiłam, że żal Ci serce ścisnie? :D
kontrast jest szokujący

Pozdrawiamy z Polski!;)

quattroporte88 napisał:
nie chce kapowac ale to był Rafał :)
Nie, to nie był Rafał. Rafał jeździ Alfą Galaxy hehe:D. Chociaż kto wie, czasem wyciąga z garażu i swoją 164. Szkoda tylko że znajomych nie poznaje:P Czekaj, będzie dzisiaj na zlocie we Wrocku mała zjebka:D

A ja z tygodniowym opóżnieniem pozdrawiam kierowcę czarnej, oramkowanej AR 166 spotkanego 23.07 około godz. 14:30 na stacji Shell przy ul. Westerplatte w Rudzie Śląskiej. Kolega trąbił, machał a ja stałem i zastanawiałem się do kogo, dopiero jak ominął moją 156 zauważyłem, że to Bella a w niej Alfaholik :) Moje roztargnienie wynikało z tankowania przed wyjazdem do ojczyzny Belli :P

Czesc witam i pozdrawiam :Dto byłem ja

Ostatnia edycja:
A ja pozdrawiam kierowcę 147 widzianego wczoraj przed torami w Michałkowicach:)

pozdrawiam jak mniemam Piotrasa lansującego się niskopodłogową jettą na siedzeniu pasażera :D

Pozdrawiam kierowcę czarnej 156 na klubowych ramkach (przyznać się kto:confused:) widzianego ok. 17 na os.W. Dojeżdżałeś do skrzyżowania a ja przez niego przejeżdżałam, więc musiałeś mnie widzieć, ale nie miałam możliwości mignąć bo Ty mogłeś podziwiać jedynie piękną linię boczną mojej Belli:D a mnie z kolei zasłaniał mąż z wielkim transporterem na kota na kolanach, więc machania też nie było:D

Nadrabiam teraz:)

pozdrawiam alfe 156 fl sw. jesli sie niemyle to ryloon. wyjerzdzajacego z starej drogi na goczaly mozliwe ze mnie niewidziales bo rozgladales sie czy masz wolne:)

Wielkie pozdrówka dla ciemnej alfy 147, której wczoraj około godz. 22.00 trochę z premedytacją wskoczyłem przed maskę (żeby w geście pozdrowienia mrugnąć awaryjnymi), na trasie Mikołów - Katowice. Ja jechałem czarną AR 156 na nr SWD... ;)
"Odmrugane", później pomachane i odmachene hehe... :):):)

Coraz milej się w B-B robi :),

Pozdrowionka dla kolegów:

- wczoraj czerwona 156 widziana na Hulance ok godz. 16-tej
- dziś czarna 156 widziana na Francuskiej (droga do Auchan i LM) ok godz 13:30, kolega już wracał a ja dopiero jechałem na zakupy.

Pozdrowionka były, a co mnie jeszcze bardziej cieszy ja odmachiwałem :)

pozdrawiam kolege wymijanego dzisiaj po 19-stej w szczakowej AR-156 rej.so xxxxx chyba po lifcie słońce mi w oczy przyblindowało i luknołem zapóżno sorki

Amortyzatory
Powrót