Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
A jo pozdrawiam Adam$a tyż widzianego w żywcu wczoraj wieczorem u Tomasza na parkingu. Miołech wjechać, ale tak se myśla, że w sumie nie wiem co robicie tak późno, to wom nie byde przeskadzoł...![]()
PZDR dla tomaszamagiery widzianego wczoraj w Żywcu w godz od 18 do 19.Odwaliłes kawał dobrej roboty.W drodze nazot udało sie nawet zmarznąćprawie jak w grudniu w drodze na pasterka
<piwo> o3wiscie jeszcze bedzie
Dla loli gta tyz :*
Pozdrawiam czarną Alfe 164 widzianą dzisiaj w BB. Na tylnej szybie pisało "organizator".![]()
Pozdrawiam wszystkich alfisti i miłośników w Rzymie (obecnie tam przebywam) piękne alfy i straszne ich dużo, ale większość to niemiłosiernie poobijanych aż żal
quattroporte88 napisał:Pozdrawiam czarną Alfe 164 widzianą dzisiaj w BB. Na tylnej szybie pisało "organizator".![]()
Nie, to nie był Rafał. Rafał jeździ Alfą Galaxy hehenie chce kapowac ale to był Rafał![]()
A ja z tygodniowym opóżnieniem pozdrawiam kierowcę czarnej, oramkowanej AR 166 spotkanego 23.07 około godz. 14:30 na stacji Shell przy ul. Westerplatte w Rudzie Śląskiej. Kolega trąbił, machał a ja stałem i zastanawiałem się do kogo, dopiero jak ominął moją 156 zauważyłem, że to Bella a w niej AlfaholikMoje roztargnienie wynikało z tankowania przed wyjazdem do ojczyzny Belli
![]()