• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
a dlaczego mnie nikt nie pozdrawia :(
mijałem dzisiaj z 5 alfek i nic ja swoje zabujcze spojzenie w kierunku włascicieli (włascicielek) a tu nic jak kamien w wode !! :( :(

Ja dzisiaj spotkalem dwie Alfy, jadace jedna za druga – wygladalo jakby byly razem – 155 i 145 chyba, ale co do modeli nie dam sobie glowy obciac ;) Glupi, zamiast pomachac, wypatrywalem tablic klubowych, ale nie bylo. Niemniej jednak, moze to ktos z forum.

Okolo godziny 17 na skrzyzowaniu Ludwinowskiej, Rollego i Dlugosza, przy moscie na Wildze w Krakowie.

Lopezjus swiete slowa!!!!!!!!!!!! Banda burakow krawat i nowiutka 159 i jak mu mrugniesz to jakbys mu ja chcial ukrasc!!!!!!!!!!!!!!!! Patrza jak na debila!
Dobrze że nie mam nowiutkiej i rzadko jeżdżę w krawacie :D.
Pozdrawiam wojtkaml, pędzącego pewnie do pracy. Jechałem jako co-driver w leciwej Jettcie kumpla, który też jest zakochany w Alfie.

Dobrze że nie mam nowiutkiej i rzadko jeżdżę w krawacie :D.
Pozdrawiam wojtkaml, pędzącego pewnie do pracy. Jechałem jako co-driver w leciwej Jettcie kumpla, który też jest zakochany w Alfie.

Hehe również pozdrawiam kolegę ;) ... tylko nie wiem o której to było bo pędziłem tam i z powrotem.
W końcu jak się ma na rano to trza każdą minutę snu wykorzystać:D

Mam nadzieje, ze to nikt od nas, ale widzialem przed chwila rozbita Alfe 156SW srebrna za mostem Pilsudskiego, ktora przywalila w znak. Szkoda jej :(

Ja pozdrawiam kierownika srebrnej 156 SW na rej.SI, za którą jechałem wczoraj od ulicy Bocheńskiego do Brynowa:) Były ramki klubowe, ale mimo migania długimi światłami, kolega nie zapuścił nawet awaryjnych:)

Pozdrowienia dla kierowcy srebrnej Alfy Romeo Sedan 156 2.4 JTD na rej SB ***** za któym jechałem w Mysłowicach ulicą Mikołowską.

A ja pozdrawiam kierownika ciemnej 147 spotykanej prawie codziennie w Chełmie lub na Górkach - oczywiście łapka zawsze jest;) oraz kierownika lub kierowniczkę czerwonej 147 obok której stałem wczoraj przy BIEDRONCE w Ymielinie :D

pozdrowienia od Wojtka dla Wojtkaml wracającego z dni rodzinnych fiata :)

Dziś będzie nietypowo:
pozdrawiam kierowcę VW Passata, który na trasie Tychy-Katowice ok. południa kapitulując i zjeżdżając na prawy pas, dzięki czemu Bella mogła pięknie przyspieszyć i pokazać na co ją stać, chwycił za CB i z uznaniem (rozmarzeniem?) w głosie powiedział: "Te Alfy to jednak jeżdżą!"
Strasznie to było miłe:girl_wacko:

A ja z tygodniowym opóżnieniem pozdrawiam kierowcę czarnej, oramkowanej AR 166 spotkanego 23.07 około godz. 14:30 na stacji Shell przy ul. Westerplatte w Rudzie Śląskiej. Kolega trąbił, machał a ja stałem i zastanawiałem się do kogo, dopiero jak ominął moją 156 zauważyłem, że to Bella a w niej Alfaholik :) Moje roztargnienie wynikało z tankowania przed wyjazdem do ojczyzny Belli :P

A ja tak zajade z czwartku pozdrawiam kolege ze srebnej 156 KOL (klubowy) stojacej na parkingu strzezonym w szpitalu gor. A i ALfe 147 ciemna ktora leciala w strone czestochwy nareszcze ktos mrygnoł ;)

pozdrowienia dla ekypy, ktora przyjechala na gryla do wadowic :D kto przestawil mi tablice rejestracyjna ? :D

a ramki nie połamał ? Co za drań jeden ?!

Amortyzatory
Powrót