Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
pozdrawiam srebrną 147 na rej. ST widzianą w Mysłowicach ok 15.05 i ciemną 156 na SBE widziana w Katowicach na wyskości silesii :)

Jeśli srebrna 147 widziana była na Katowickiej miedzy Realem a dworcem PKP to kurcze raczej ja:) a te światła to dla mnie zagadka...:confused:

Ostatnia edycja:
Przepraszam, już będę grzeczna:D
w każdym razie spóźnione ale z serca płynące POZDRAWIAM:)

Pozdrowienia dla prawdopodobnie bordowej GTV mijaną w Zabrzu. Chyba miała klubowe ramki, w każdym razie odmachane :)

pozdrowienia dla czarnej 145 na SB.... widzianej w p-nie na wysokosci mc donalda, wyprzedzil pomrugal i odmrugane:) pozdro

Pozdrawiam panią w czarnej 164 widzianą dzisiaj na ul Żywieckiej w Bielsku oraz srebrną 147 widzianą na trasie Żywiec - Bielsko, :)

pozdro dla czerwonej 146 z cb na dachu mijanej niedaleko starego cpn w p-nie pomachane i odmachane

pozdrowienia dla kolegi wiertara, którego widuję chyba codziennie w Szczawnicy oraz pozdrawiam wszystkich tych, z którymi mogliśmy się spotkać po drodze do Szczawnicy w ubiegłą niedzielę 11.07 ;)

witam pozdrawiam alfe 156 srebrną widzianą dzisiaj na skrzyżowaniu na Bańgowiw pomachane- odmachane

Ps. coraz więcej alf w mojej okolicy jezdzi . przez ostatni tydzień widziałem z 10 różnych . Może zaczniemy marudzić o awaryjności naszych aut żeby alfa niestała się autem dla ludu....

Pozdrawiam turkusową 145 widzianego na trasie Żywiec-Jeleśnia ok 19:40. Odmachane, ale na forum kolegi chyba nie ma:D

Pozdrawiam kierowcę prze-kurcze-pięknej ciemnej (czarnej, ciemnogranatowej?) 159 1,9JTD na dodatek Ti:eek:, na cudnych felgach:wub:, od której siłą odrywałam Darka w niedzielę po południu pod CityPoint, bo zamierzał już rozbijać tam namiot w oczekiwaniu na właściciela:D.
Czy to ktoś od nas?

Pozdrawiam kierowcę prze-kurcze-pięknej ciemnej (czarnej, ciemnogranatowej?) 159 1,9JTD na dodatek Ti:eek:, na cudnych felgach:wub:, od której siłą odrywałam Darka w niedzielę po południu pod CityPoint, bo zamierzał już rozbijać tam namiot w oczekiwaniu na właściciela:D.
Czy to ktoś od nas?

no to chyba nie ja ;p chociaz tam jechalem :P ale nie mam takich felg zeby sie nimi zachwycac ;p

Felgi rzecz gustu, więc nigdy nie wiadomo co się komu spodoba:) a te były dwukolorowe i ten kształt - dla nas poezja:) blachy ST.
Ale pozdrawiam również!:)

Pozdro dla czarnej 147, blachy KNS widzianego w niedziele koło Rymanowa, pomrugane - odmrugane :)

Amortyzatory
Powrót