Rocky147
Użytkownik
nie wiem czy dobry dzial bo pozdrowienia dla AR 147 rej KGR widzianej wczoraj miedzy Debica a Ropczycami, pomrugalem ale jechalem dostawcza chlodnia "marki" Kia![]()
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
nie wiem czy dobry dzial bo pozdrowienia dla AR 147 rej KGR widzianej wczoraj miedzy Debica a Ropczycami, pomrugalem ale jechalem dostawcza chlodnia "marki" Kia![]()
pozdrawiam czarną 156 na kolach GTAwychodząca agresywnie z ronda kolo 16 koło maca
![]()
hmmm no to chyba wpadka wiesz jak caly dzien sie jexdzi Magnumka 430 kuca z zapieta naczepa 25ton to jak wsiadziesz do alficy to tak jak bys widzial droge mlecznaa ja widizlem ciebie i zostales zmachany "_ pozdr. ziomki i zomalki kiedy sporcicho na Tyskich drogach:>?
a nie pamietam czy czarna byla ale widocznie tak jak piszesz on nie byl z "Firmy"Dobry dział. Jeśli w okolicach Dębicy to prawdopodobnie czarna 147.... Niestety ten kolega nie jest zrzeszony na forum.
Piotras tyś jest zarobiony ostro bo cos mało Cie tu widać kiedy pifo ? obiecałes :lazy2: hahahah szykuj sie na 31.07 by nie było znów ze zapomniałes![]()