Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrowionka dla srebrnej AF 156 na sosnowieckich nr i klubowymi ramkami, stał w niedzielę pod basenem w Sosnowcu, pewnie razem moczyliśmy to i owo, hihihi....

A ja pozdrawiam Alfe Romeo Giuliette którą w sobote minąłem w Szczyrku:):) Nie odmachała ani nic, ale co tam Piękna była:)

Ostatnia edycja:
Pozdrowienia dla właściciela ciemnej 156 na blachach SM... mijanego dziś w Chełmie Śląskim. Miał ramki ale był raczej zbyt skupiony na jeździe i mnie nie zauważył

oj, nie zauważyłem niestety.
A przejeżdzałem tam dwukrotnie, w strone Żywca niestety wtedy skupiałem się zjeść bagietke a w drugą strone zapierdzielałem na mecz bo już byłem lekko spóźniony :)

Pozdrawiam także ;)

A Ja pozdrawiam Alfe Combi jasno-niebieską za którą jechałem 25 km (przez Oświęcim itp , ale to pewnie nikt od nas

A ja pozdrawiam Dziaru widzianego dzisiaj na Tychach śmigającego na rowerku. Pomachane było hehe:D

Ostatnia edycja:
A ja pozdrawiam pana wraz z rodzinką w ciemnej 156 bez rejestracji z przodu - z którą miło śmigało się wczoraj wieczorem od ronda przy M1 aż do wiślickiej

żona lennego ;)

Pozdrawiam kierowcę czarnej 159 spotkanego dzisiaj w Żorach przy dworcu PKS.
Pomachane odmachane ;)

A ja pozdrawiam srebrna alfe 145 widzianą dzisiaj o 6 40 obok stacji shell na ul Legionów w czechowicach :) i pozdrawiam Pania w czarnej 145 widzianą dzisiaj na skrzyżowaniu Piłsudskiego-Komorowicka w Bielsku niestety w ten czas jechałem rowerem i nie miałem możliwości pomachania bo ktoś pewnie uznałby mnie za wariata;)

A ja pozdrawiam wojtekml w swej Belli :) odmachane chodz na rowerku nie mam znaczka Alfy:P
Ale fajnie :) pozdrawiam

witam pozdrowienia dla 156 sw po lifcie która stała za mną na Kołłątaja w Będzinie(pomachane-odmachane)
i dla czerwonej 156 mijanej dzisiaj na syberce tez odmachane:]

pozdrowienia dla niebieskiej 156 sw na blachach SPS ktora stała dzis pod polibuda w rybniku.

Jo pozdrawiom RogeraIZ,kery w koncu wpod do mie po gorzoła.

heja Slavik to ja Ci wczoraj wjechałem na czołówke, cobys zauwazył moje ramki w GALAXIE i znaczek Alfy- hehe i odmachane- hehe odezwa do reszty co jezdza innymi markami a w serduchu maja Alfe... --- czyli jak nie zajedziesz drogi to Cie niezauwaza! - p.S wskazany dobry reflex- Pozdro!

pozdrawiam kierownika 146 na klubowych ramkach zaparkowaną nie daleko vatenfalla w katowicach:D

pozdrawiam srebrną 147 na rej. ST widzianą w Mysłowicach ok 15.05 i ciemną 156 na SBE widziana w Katowicach na wyskości silesii :)

czarna 147 na czarnych telefonach z lpg stałą pod Fashion Housem ok 18
oraz 156 dzis w sosnowcu na si tablicach i na toorach stała na awaryjnych z trójkątem na zadku chciałem sie zatrzymac i pomóc ale miałem 19 minut by doleciec do zabrza z dokumentami

Amortyzatory
Powrót