Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Pozdrawiam kierowcę srebrnej 156 na blachach SBL, który podjechał wczoraj ok 16 na stację SHELL w Tychach, stanął obok mnie i - o zgrozo - nawet się nie usmiechnął, chociaz ramki alfaholików byłya ja wyglądałam na mocno ucieszoną
![]()
Szkoooooda....
Pozdrowienia dla kierownika niebieskiej 156 na tablicach SRC ..który naginał ze mną po zakrętach z Rybnika w kierunku Raciborza:crazy_pilot:
najwyższa pora kupic ramki![]()
No to zainwestuj bo chyba sam jezdze na tych ramkach w Racku
Miło było ponaginac po zakrętach,niestety opony mi juz nie pozwalały na wiecej
na szczęście mam juz nowe:crazy_pilot:
pozdrawiam i do mastepnego...
Ja też macham wszystkim ale mi nikt jeszcze nie odmachnął...co prawda jestem świeżakiem
Alfusie mam dopiero miesiąc :] Pozdrawiam P.S. a te ramki to gdzie można dostać?? :]
Kolega "bobryt" sie tym zajmuje
puki co widze ze ramki sie wysprzedały
Najlepiej napisz na PW bobryt-a i sie dowiedz
O tak, Grzesiu mu mrugnął, potem ja mu pomachałem i później wam pomachał. Koleś był ciężko wystraszony jak go mijaliśmyPozdrowienia dla kierownika srebrnej 145 widzianego w czasie podróży na Krakowski spot w okolicach Zabierzowa, chyba był trochę zdziwiony widząc 4 Alfy Romeo jadące jedna za drugąPomachane i odmachane
![]()
chyba tak, bo nie widziałem więcej alf z ramkami. Choć i tak jest tych aut bardzo mało to jest jeszczejedna czarna 156 sedan przed liftem. Jej kierowca nie raz już mi mrugał swiatłami. Pytanie czy tez jest z forum?