Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
pozdro dla wlasciciela/wlascicielki czerwonej 147 KR86 widywanej na kampusie UEK. jak to ktos z forum to prosze o kontakt na PW

Pozdrawiam kierowcę srebrnej 156 na blachach SBL, który podjechał wczoraj ok 16 na stację SHELL w Tychach, stanął obok mnie i - o zgrozo - nawet się nie usmiechnął, chociaz ramki alfaholików były:eek: a ja wyglądałam na mocno ucieszoną:D
Szkoooooda....

Pozdrawiam kierowcę srebrnej 156 na blachach SBL, który podjechał wczoraj ok 16 na stację SHELL w Tychach, stanął obok mnie i - o zgrozo - nawet się nie usmiechnął, chociaz ramki alfaholików były:eek: a ja wyglądałam na mocno ucieszoną:D
Szkoooooda....

może się zawstydził :kiss3: haha

Pozdrowienia dla kierownika niebieskiej 156 na tablicach SRC ..który naginał ze mną po zakrętach z Rybnika w kierunku Raciborza:crazy_pilot:

najwyższa pora kupic ramki;)

to chyba byłem ja i faktycznie czas najwyższy kupić ramki już mnie pare osób z forum zjechało... :eek:
Pozdrówki zioom.

No to zainwestuj bo chyba sam jezdze na tych ramkach w Racku

Miło było ponaginac po zakrętach,niestety opony mi juz nie pozwalały na wiecej
na szczęście mam juz nowe:crazy_pilot:

pozdrawiam i do mastepnego...

No to zainwestuj bo chyba sam jezdze na tych ramkach w Racku

Miło było ponaginac po zakrętach,niestety opony mi juz nie pozwalały na wiecej
na szczęście mam juz nowe:crazy_pilot:

pozdrawiam i do mastepnego...

chyba tak, bo nie widziałem więcej alf z ramkami. Choć i tak jest tych aut bardzo mało to jest jeszczejedna czarna 156 sedan przed liftem. Jej kierowca nie raz już mi mrugał swiatłami. Pytanie czy tez jest z forum?

Ja też macham wszystkim ale mi nikt jeszcze nie odmachnął... :( co prawda jestem świeżakiem :) Alfusie mam dopiero miesiąc :] Pozdrawiam P.S. a te ramki to gdzie można dostać?? :]

Kolega "bobryt" sie tym zajmuje
puki co widze ze ramki sie wysprzedały

Najlepiej napisz na PW bobryt-a i sie dowiedz

Ja też macham wszystkim ale mi nikt jeszcze nie odmachnął... :( co prawda jestem świeżakiem :) Alfusie mam dopiero miesiąc :] Pozdrawiam P.S. a te ramki to gdzie można dostać?? :]

Można zamówić same naklejki u "slip83" ( http://www.forum.alfaholicy.org/sklep/26482-naklejki_alfaholikow_sklep_line-4.html#post320075 ) ja tak zrobiłem i nakleiłem na zwykłe czarne (bez wydruku), niestety jeszcze nie wymieniłem bo wali żabami :mad:, ale jak się rozpogodzi to zaraz przekładam.
Pozdrawiam

I załatwione
wiec wracamy do tematu:close_tema:

Pozdrawiam ... wszystkich:aetsch:

pozdro dla wlasciciela ciemno czerwonej 145 KBR widzianej dzis na obwodnicy Brzeska - jechal za gosciem od ronda mrugalem kilka razy dlugimi ale zero odzewu, mialem nawet na CB wolac ale dalem spokoj a wczensiej chyba z kims dyskutowal ostro o kasowaniu bledow :D,

mruglem tez innym dzis na 4 ale zero reakcji

Pozdrowienia dla kierownika srebrnej 145 widzianego w czasie podróży na Krakowski spot w okolicach Zabierzowa, chyba był trochę zdziwiony widząc 4 Alfy Romeo jadące jedna za drugą:D Pomachane i odmachane;)

Pozdrowienia dla kierownika srebrnej 145 widzianego w czasie podróży na Krakowski spot w okolicach Zabierzowa, chyba był trochę zdziwiony widząc 4 Alfy Romeo jadące jedna za drugą:D Pomachane i odmachane;)
O tak, Grzesiu mu mrugnął, potem ja mu pomachałem i później wam pomachał. Koleś był ciężko wystraszony jak go mijaliśmy:D

Pozdrowienia dla na 99%(dosyc charakterystyczna jest jego Alfa) mrutyny z ktorym sie jakies 15min temu minalem obok wiaduktu na Wroclawskiej ;) Zmienialem bieg a i za pozno dojzalem ramki i nei bylo jak sie pozdrowic zreszta widzialem ze tez przygladales sie blachom :P

Amortyzatory
Powrót