Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Ja proponuje jednak migać długimi, po prostu lepiej to widać i z daleka.

a jak mrugasz długimi to większość od razu patrzy na przełącznik świateł, czy są włączone :D:D

Ja przestałem machać, a właśnie od czasu do czasu mrugnę długimi.

Prawda jest taka, że jak ktoś wie o co chodzi to nie popatrzy na przełącznik od świateł :P

Do zobaczyska na drodze :)

o mandacie za mryganie nie wspomne :P

tu z kolegą sie zgadzam , takie mrugnięcie może być drogie , ja raczej tego nie robię bo jak pisał ktoś wcześniej ludzie prędzej patrzą na przełącznik świateł albo spodziewają się gdzieś stojących panów z suszarką.
Pomachać pomacham ale widząć drugi trzeci raz że kierownik belli do którego takie gesty śle nie reaguje przestaje to robić bo kiedyś może mnie zatrzymie i pomyśli że jestem jaki inny (złoży jakąs dziwną propozycje) albo przejdzie do rękoczynów (nigdy nic nie wiadomo).

a dziękuje :) również pozdrawiam :) człowiek 10 lat jeździ 156 macha wszystkim i nic, a od święta wsiądzie w mitulca i od razu taka miła niespodzianka :)
ps czy ja potem przed 23 nie widziałem przypadkiem Twojego auta na Królewskiej pod pocztą?
Niespodzianki jednak czasem sie zdarzaja:D
A na Krolewskiej to nie byłam ja, moje autko parkuje w samym centrum Nowej Huty:). Pozdrawiam

srebrna 156 ST, zmierzająca w kierunku urzedu skarbowego kolo 19.30
pozdrawiam kierowniczke :D

i granatowa (?) GT CZN na bielskiej

obie na kącikowych ramkach

pozdr.

Metan, czy Twój mitulec nie jest przypadkiem biały i często staje pod Altusem w Katowicach?

Jeśli tak, to pozdrawiam ;)

Pozdrowienia dla Adamsa widzianego wczoraj w centrum Siemiec

Ło mie godosz,ja? Chyba żeś szoł piechty,bo wczorej żech żodnyj czornyj 156 nie widzioł(trocha zech łocy nap...łos spawania).Jak juz to sie trefioły 145/146,ale pzdr wind :D

Pozdrawiam srebrną Alfę Spider widzianą w Tychach ok 14:00

Pozdrowienia dla kierownika, który jako jedyny odmachał srebrnej 156 spotkanego miedzy Wadowicami, a Suchą Beskidzką, był jeszcze jeden kierownik 156 chyba GTA (przynajmniej tak wyglądała), chyba gdzieś koło Skawiny w stronę Oświęcimia i była jeszcze Pani kierownik (kierowniczka?:D) w 147, która niestety nie odmachała.

Pozdrawiam bordową 155, sebrną 147, czerwoną 155 i ...hmmm zieloną?? 146 :P widziane w Tychach na spocie AH dziś o 15:00!! :D

Niestety wydaje mi się że po moim mieście to jeździ sporo takich "prezesów" co to se kupili Alfę tylko dlatego że ich stać i żeby się pokazać że nie będą jeździć tym co wszyscy.
No a nie przyszło ci do głowy że osoby które bez większego problemu stać na takie auto nie maja po prostu czasu żeby siedziec na forach? Pieniądze zazwyczaj nie przychodzą same, zazwyczaj jest to okupione wysiłkiem i czasem. Nie możesz nazywac burakiem kogos kto ci nie odpowie na twoje pozdrowienie (choć byłoby miło) bo jeżdżenie tą marką samochodu nie jest dla nich aż tak wielkim wyróżnikiem i mają być może szereg innych pasji.

---------- Post dodany o godzinie 14:19 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 14:18 ----------

Metan, czy Twój mitulec nie jest przypadkiem biały i często staje pod Altusem w Katowicach?

Jeśli tak, to pozdrawiam ;)

Niestety jest czarny i tam nie gości ale równiez pozdrawiam

No a nie przyszło ci do głowy że osoby które bez większego problemu stać na takie auto nie maja po prostu czasu żeby siedziec na forach? Pieniądze zazwyczaj nie przychodzą same, zazwyczaj jest to okupione wysiłkiem i czasem. Nie możesz nazywac burakiem kogos kto ci nie odpowie na twoje pozdrowienie (choć byłoby miło) bo jeżdżenie tą marką samochodu nie jest dla nich aż tak wielkim wyróżnikiem i mają być może szereg innych pasji.

Kolego, ja tego posta pisałem prawie 3 lata temu :eek:, takie wtedy były moje odczucia.
AR było niewiele bo kupowali je raczej pasjonaci marki niż zwykli kierowcy.
Wtedy było inaczej, teraz też jest inaczej, bo Alf jest u nas teraz co najmniej 4 razy więcej.

Jeżeli Cię czymś uraziłem to przepraszam.

Ja i tak nadal macham ale już nie pamiętam kiedy był jakiś odzew.

Pozdrawiam

Dziaru jak mniemam :D koło 19
jechałeś od reala w stronę graffiti, swiatła mnie zatrzymały wiec Cie nie dogoniłem :)

Amortyzatory
Powrót