Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
racja tylko moje światła byłby dla kolegi niezauważalne biorąc pod uwagę fakt że jechaliśmy obok siebieJa proponuje jednak migać długimi, po prostu lepiej to widać i z daleka.
o mandacie za mryganie nie wspomne![]()
Niespodzianki jednak czasem sie zdarzajaa dziękujerównież pozdrawiam
człowiek 10 lat jeździ 156 macha wszystkim i nic, a od święta wsiądzie w mitulca i od razu taka miła niespodzianka
ps czy ja potem przed 23 nie widziałem przypadkiem Twojego auta na Królewskiej pod pocztą?
Jak się jedzie w jednym kierunku to awaryjneracja tylko moje światła byłby dla kolegi niezauważalne biorąc pod uwagę fakt że jechaliśmy obok siebie![]()
Pozdrowienia dla Adamsa widzianego wczoraj w centrum Siemiec
ja jo żem jechoł innym autkiemŁo mie godosz,ja? Chyba żeś szoł piechty,bo wczorej żech żodnyj czornyj 156 nie widzioł(trocha zech łocy nap...łos spawania).Jak juz to sie trefioły 145/146,ale pzdr wind![]()
No a nie przyszło ci do głowy że osoby które bez większego problemu stać na takie auto nie maja po prostu czasu żeby siedziec na forach? Pieniądze zazwyczaj nie przychodzą same, zazwyczaj jest to okupione wysiłkiem i czasem. Nie możesz nazywac burakiem kogos kto ci nie odpowie na twoje pozdrowienie (choć byłoby miło) bo jeżdżenie tą marką samochodu nie jest dla nich aż tak wielkim wyróżnikiem i mają być może szereg innych pasji.Niestety wydaje mi się że po moim mieście to jeździ sporo takich "prezesów" co to se kupili Alfę tylko dlatego że ich stać i żeby się pokazać że nie będą jeździć tym co wszyscy.
Metan, czy Twój mitulec nie jest przypadkiem biały i często staje pod Altusem w Katowicach?
Jeśli tak, to pozdrawiam![]()
No a nie przyszło ci do głowy że osoby które bez większego problemu stać na takie auto nie maja po prostu czasu żeby siedziec na forach? Pieniądze zazwyczaj nie przychodzą same, zazwyczaj jest to okupione wysiłkiem i czasem. Nie możesz nazywac burakiem kogos kto ci nie odpowie na twoje pozdrowienie (choć byłoby miło) bo jeżdżenie tą marką samochodu nie jest dla nich aż tak wielkim wyróżnikiem i mają być może szereg innych pasji.
Niespodzianki jednak czasem sie zdarzaja
A na Krolewskiej to nie byłam ja, moje autko parkuje w samym centrum Nowej Huty. Pozdrawiam