D
Dareczek
Guest
Super
Dzięki za namiary
i będzie oznaczony w końcu 
Dzięki za namiary
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
upsnie z Oświęcimia tylko z Olkusza, a w zasadzie to gdzieś spod Olkusza![]()
Pozdrowienia od "crosssedana"dla Rogera widzianego wczoraj na myjni, chopie ale żeś se bellę wyglancowoł na maxa.
A mie to ześ juz dzis nie widzioł co?na bytkowskiej dzis przed 14?
Aniu to przyjedż do Katowic staniemy se przodami i będziemy se machac i migać do woliwczoraj tez jechałam przez Imielin, faktycznie jest tam czerwona 147 po FL... także bez odmachania...
w Bieruniu podobnie.. cisza jak makiem zasiał, powtórka w Oświęcimiu
a co do wkładania karteczek to Kolega z oświęcimia ma takowe... trzeba tylko się zgadać na przekazanie![]()
Pozdrowienia od "crosssedana"dla Rogera widzianego wczoraj na myjni, chopie ale żeś se bellę wyglancowoł na maxa
.
Ja mam codziennie dokładnie tą samą trasę - w tą i z powrotema jezdze codziennie A4 od kato wskakujac na S1 do imielina.
meter i 20 centów chopie.Ja chopie Jo też Cie widzioł, jak dobrze pamiętom to żeś pucowoł swoja, jakiś meter za moim zderzakiem hehehe :sarcastic:
Ja żech ciebie widzioł ale żeś tak za........ł,ze nie zdążyłem pomigać
Kaj tam,dopiero co żech zza winkla wyjechoł,a po za tym mom diesla,to kopci,charko,szczylo i w ogole nie jedzie(Roger tak godo)
Jo ci kiwnoł łapka ,ale żes chyba nie widzioł.
No my rozumiemy na maxa, i pozdrawiamy tyszankęA ja pozdrawiam Was, chłopcy z forum, uśmiałam się do łez czytając te Wasze dialogi
Żałuję, że nie mogę włączyć się do dyskusji, ale przynajmniej rozumiem![]()
Pozdrawiam sympatycznego kierownika czerwonego MiTo, który ok 20.30 dogonił mnie na Bora Komorowskiego i razem jechaliśmy w kierunku huty. Hmm... powiem szczerze, fajne to MiTo
![]()
pozdrowienia dla 166 którą widziałem wyjeżdżającą z akademików awf jakoś po godzinie 16. Jako że miała naklejkę na tylnej klapie Alfaclub.pl, to zakładam, że był to kefirek90...mam rację ?![]()