Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrowienia od "crosssedana":D:D:Ddla Rogera widzianego wczoraj na myjni, chopie ale żeś se bellę wyglancowoł na maxa:).

A mie to ześ juz dzis nie widzioł co? :P na bytkowskiej dzis przed 14?

Ja żech ciebie widzioł ale żeś tak za........ł,ze nie zdążyłem pomigać:D:D

---------- Post dodany o godzinie 18:20 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 18:11 ----------

wczoraj tez jechałam przez Imielin, faktycznie jest tam czerwona 147 po FL... także bez odmachania...
w Bieruniu podobnie.. cisza jak makiem zasiał, powtórka w Oświęcimiu
a co do wkładania karteczek to Kolega z oświęcimia ma takowe... trzeba tylko się zgadać na przekazanie :)
Aniu to przyjedż do Katowic staniemy se przodami i będziemy se machac i migać do woli :D:D.

wojtekml, czy to nie Ty dziś koło 16 wyjeżdżałeś ze stacji bliska w Bieruniu ?

Ja żech ciebie widzioł ale żeś tak za........ł,ze nie zdążyłem pomigać

Kaj tam,dopiero co żech zza winkla wyjechoł,a po za tym mom diesla,to kopci,charko,szczylo i w ogole nie jedzie(Roger tak godo :P:P:P )
Jo ci kiwnoł łapka ,ale żes chyba nie widzioł.

Kaj tam,dopiero co żech zza winkla wyjechoł,a po za tym mom diesla,to kopci,charko,szczylo i w ogole nie jedzie(Roger tak godo :P:P:P )
Jo ci kiwnoł łapka ,ale żes chyba nie widzioł.

E tam Roger tak nie godo. A łapki żech nie widzioł bo mi klara w łocy dawała:D:D:Da na zicu wiozłech święcone to żem się gapił na nie co by mi się nie łobalily:D

---------- Post dodany o godzinie 13:37 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 13:33 ----------

---------- Post dodany o godzinie 13:39 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 13:37 ----------

Ostatnia edycja:
pozdrawiam dwóch kolegów widzianych dzisiaj w pszczynie , jedna czarna sw na mikołowskich numerach i srebrny sedan 156 po lifcie na pszczyńskich numerach nie miałem szans na miganie bo spacerowałem z moją kobitką/ jeno łocami/:D

A ja pozdrawiam Was, chłopcy z forum, uśmiałam się do łez czytając te Wasze dialogi:D:D:D:D
Żałuję, że nie mogę włączyć się do dyskusji, ale przynajmniej rozumiem:D

Ja mam ostatnio pecha... spotkałem masę Alf ostatnimi czasy i nikt nie odmachał, ale co tam... jeszcze sie doczekam.

P

Pozdrawiam sympatycznego kierownika czerwonego MiTo:), który ok 20.30 dogonił mnie na Bora Komorowskiego i razem jechaliśmy w kierunku huty. Hmm... powiem szczerze, fajne to MiTo:D

Pozdrowienia dla Larsona66 w swojej slicznej 155 widzianego dziś w nowym bieruniu. Chcialem Cie gonić ale w takim ruchu byloby to co najmniej nie odpowiedzialne, wiec jechalem kilka? aut za Tobą

Pozdrawiam sympatycznego kierownika czerwonego MiTo:), który ok 20.30 dogonił mnie na Bora Komorowskiego i razem jechaliśmy w kierunku huty. Hmm... powiem szczerze, fajne to MiTo:D

a dziękuje :) również pozdrawiam :) człowiek 10 lat jeździ 156 macha wszystkim i nic, a od święta wsiądzie w mitulca i od razu taka miła niespodzianka :)
ps czy ja potem przed 23 nie widziałem przypadkiem Twojego auta na Królewskiej pod pocztą?

pozdrowienia dla 166 którą widziałem wyjeżdżającą z akademików awf jakoś po godzinie 16. Jako że miała naklejkę na tylnej klapie Alfaclub.pl, to zakładam, że był to kefirek90...mam rację ? ;)

Dokładnie tak, masz racje :D sory że dopiero teraz ale myślałem że jestem tak niezauważalny że nikt mnie nie zauważy :D pozdrawiam ;)

a ja pozdrawiam miłego Kolegę czarną (?) alfą 156 na rej KOL.... na klubowych ramkach widziana wczoraj na DK 94 duuużo przed Okluszem mnie wyprzedził, potem ja nadrobiłam i jechaliśmy razem :D zatrabiłam kolega się uśmiechnął...niestety w Olkuszu skręcił w prawo... ale spojrzał jeszcze :D:D

Amortyzatory
Powrót