Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrawiam kierownika jasnej 156 bodajże SK, mijałem cię za Katowicami w strone Gliwic, kiedy włączałeś się na A4. Migałem awaryjnymi ale tak lało, że nie wiem czy zauważyłeś :D

Pozdro dla kierownika 156 stojącej wieczorami na McDonaldzie w Tychach przy Dołowej/Mikołowskiej. Mieszkam 200m od Maca i kilka razy widziałem twoje auto jak rżnąłem gdzieś motórem :)

Pozdrówka dla 159 na ramkach która stoi zawsze koło sklepu z meblami w pszczynie za parkiem żubrów. :) zawsze jak jade do Żor to widze :) :)

Pozdrawiam kierowcę czarnej 147, który przed godziną 15 w Zabrzu na ul. Jordana poświecił mi światłami i kierowce też czarnej 147 SG ...K na ramkach, którego dzisiaj dwa razy mijałam idąc pieszo w okolicach ul. Jagiellońskiej w Zabrzu :)

Pozdrawiam właściciela czerwonej 159 (SZA...) z ramkami, którą często rano mijam na wysokości Mierzęcic/Nowej Wsi zmierzającą w kierunku Tarnowskich Gór. Wczoraj "złapałem" Cię moją 159 SW. Łapki i były:)

Dzięki! również pozdrawiam i do zobaczenia ;)

Pozdrawiam kierowce czarnej 159 widzianej dzisiaj na A1 okolo 15;15 ;) pomrugane odmrugane

Pozdrawiam czarną 159 Kombi, obok Gemini w Bielsku, około 10 godziny. Grafitowa Giulia :)

Zobaczyłem znaczek na klapie dopiero później, słońce wali jak opętane [emoji14]

Pozdro dla wszystkich kierowników, którzy się mijali na Glince w Tychach w niedzielę koło 14:30 :)

Pozdrowienia dla wlasciciela/wlascicielki 159 na ramkach stojacej w sobote na 4 stawach w bielsku bialej okolo godziny 19

Pozdrowienia dla miłej Pani z czarnej 147 FL spotkanej na światłach ul. Będzińskiej / Suchej w Sosnowcu, dziś rano po godz. 8.

"Ciekawski" Pan z czarnego Mondeo :)

PS>
Czy te halogeny były przerobione na dzienne/led'y ?

Pozdrowienia dla kierownika/kierowniczki AR 166... na Żorskich numerach :)

DSC_0745.jpg

W czwartek widziana na A1 - nawet zjeżdżała na Knurów :)

A mnie przed chwileczką kulturalnie przepuścił kierownik 159 na warszawskim Gocławiu :-)
A kulturalnie bo ja byłem pieszo z synem a kierownik wjeżdżał na parking podziemny

Amortyzatory
Powrót