Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrowienia dla kierowcy czerwonej Brery z Tarnowskich Gór (pomachane-odmachane w czwartek 13-go) oraz z wczoraj z Dąbrowy dla bordowej 146 na S1 i czarnej 159 SW pod WSB ;)

Pozdrowienia dla 159 spotkanej dzisiaj koło 11:30 w Cieszynie na rondzie i czarnej 159 mijanej o 14:35 w Cwiklicach ☺

A mnie dzisiaj z zaskoczyła dzisiaj rano 156 chyba (szok był taki że się nie zdążyłem przyjżeć) na tablicach SZO. Mijaliśmy się na rondzie koło Osby w Szwecji

Pozdro dla 147 (SBL) spotkanej wczoraj przed 18 na Cielmicach. Pomrygane awaryjnymi.

Capture_20161017_152429_front.jpg
Wysłane z mojego SM-A500FU

Ostatnia edycja:
Pozdrawiam szare GT które przemkło przed chwilą przez ul Hallerczyków

Pozdrawiam blekitna gt stojaca dzisiaj kolo godziny 14 przed Saint Gobain w strzemieszycach oraz alfiste widzianego na drodze w dg kolo mikrohuty przed 15:)

Wysłane z mojego LG-H320 przy użyciu Tapatalka

Pozdrowionka dla kierownika czarnej GT jadącego "jedynką" w poniedziałek w stronę Katowic. Pozdrawia kierowca białej Kijanki Pro_Cee'd.

Pozdrawiam kierowcę białej Giulii z kamuflażem na przednim i tylnym zderzaku spotkaną wczoraj na A1 . Jechałem czarną 159 SW. Światełka były.

Pozdrawiam Alfaholika z czerwonej 147 mijanego w niedzielę 23.10 pomiędzy szpitalem "górniczym" w Sosnowcu a skrzyżowaniem świetlnym w Będzinie. Światła, klakson, awaryjne (już więcej nie miałem) były:)

Pozdrawiam właściciela czerwonej 159 (SZA...) z ramkami, którą często rano mijam na wysokości Mierzęcic/Nowej Wsi zmierzającą w kierunku Tarnowskich Gór. Wczoraj "złapałem" Cię moją 159 SW. Łapki i były:)

8.jpg

Pozdro.

Wysłane z mojego SM-A500FU

Pozdro dla kierownika bialej poliftowej 147, ładujacego milion paneli w na parkingu LM Bielsko. Jechalem skodą ojca i nie bardzo mialem czas pogadać.

Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka

Amortyzatory
Powrót