Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A ja pozdrawiam wszystkich ktorym alfa odpalila 8 rano -26 stopni gliwice bella zagadala po jednym grzaniu swiec

Ja musiałem auto zostawić na zewnątrz, a ze mieszkam 50km od Ciebie, to temperatura podobna. Rozrusznik niskim tonem zakręcił dwa razy i auto odpaliło :) ale wcisnąłem sprzegło i wracało do swojej pozycji przez 5 sekund, a skrzynia biegów chodziła jakby ktoś tam budyniu nalał... Więc pojechane :D Doturlałem się do garażu i jak się zagrzało to dopiero pojechałem

Mi dzisiaj rano nie odpaliła. Chyba paliwko przymarzło :P. Ależ po przekręceniu kluczyka usłyszałem jęk pompy :P

Również pozdrawiam:) -28 , odpaliła za 4 podejściem, ale nie jeździłem od czwartku

Nie ma jak benzyna ;) pali na dotyk nawet w wieku 21 lat [emoji14]

Piźnięte kilofem na Pentagram Monster za pomocą Tapatalk

Pozdrawiam czerwoną GT SGL oramkowaną spotkaną dzisiaj przed 18 na Europie Centralnej w Gliwicach :) mrugałem ale zero reakcji

Pozdrawiam kierowcę czarnej 159 SW na ramkach SZ, który dzisiaj wieczorem kręcił bączki z córeczką na parkingu Platana w Zabrzu :D i potem poszedł do Pepco :P oraz właściciela czerwonej Giulietty Sportiva rej. SK na felgach Ronal, który zaparkował obok mnie na Platanie w Zabrzu :)

Pozdrawiam również :-):-)Młoda chciała zobaczyć jak Alfa się ślizga :-) :-)

Czerwona Julka QV SBE MS69 Pozdrawia :) Jeszcze ramek klubowych nie mam, ale muszę przyznać, że fajnie zobaczyć jakąś zadbaną Alfinę na drodze :) Zauważyłem, że do naszej marki jakoś tak mocniej pasuje "liczba miłości" :D

Pozdrowienia dla kierownika czarnej 147 KOL, dzisiaj wieczorem w Bytomiu na Głowackiego :)

Piźnięte kilofem na Pentagram Monster za pomocą Tapatalk

Pozdrawiam Białej 147 GTA na tablicach KOL z Ramkami spotkanej Dzisiaj o godzinie 18:00 na Katowickiej w dąbrowie górniczej.
Pozdrawiam z Czarnej 159 na SJ

A kto to sie tu w Zywcu czai? [emoji14]
322.jpg

Komu się dzisiaj zepsuła 147'ka na SZY (lampy wyglądały na Novitec'a) w Ząbkowicach Śląskich na Dolnym Śląsku? Czekałeś na lawetę, machaliśmy ze 156 po fl, a później jechaliśmy GT 3.2 :-)

Czarna 159 na tablicach rejestracyjnych SZ oraz Ramkach Alfa Romeo Górny Śląsk. Spotkana w samym centrum Katowic obok teatru to jakiś chyba pracownik Teatru śląskiego... :rolleyes:

Amortyzatory
Powrót