• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A ja chciałem pozdrowić Zielona 156 Na wodzisławskiej oraz Czarna 156 w wersji na Kombi która widziałem zjeżdżając z Wodzisławskiej na Radlin a później na Smolnej obok siłowni:)

no no widze ze rybnik ostatnio tu przoduje wiec pozdrowienia dla wszystkich alfaholikow z rybnika i okolic puotek,warrels,rocky,rafal1974 itd.

Ostatnia edycja:
dzięka:) no widzę, że ekipa z Rybnika się trzyma:) hehehe pozdro chłopaki

pozdrawiam Pana z "srebrnej" alfy mijanego dzis w iłowie kolo komisariatu policji ;) (o ile wogole jest alfahlikiem)

Pozdrowienia dla Alfalotnika nie wiem czy zauwazyles ale rowniez machnalem reka tyle ze jak juz mnie mijales pozdrawiam szara 166 ::D:D:D ul igolomska

nooo dzis to napewno zauwazyles :D:D hehe pozdrowienia rowniez dla czarnej 156 sw ul igolomska :D:d

Dziś miałem okazję pojeździć po śląsku, a konkretnie po Bielsku-Białej .
Kurde naprawde sporo u was Belli jeździ .. W ciągu godziny widziałem przynajmniej 2x 156 1x 159 i 3x 166 . U nas jest zdecydowanie mniej :(
Udało mi się również dostrzec Piękną czerwoną (?) 155 z klubowymi ramkami, która stała na parkingu przy garażach w okolicach Krakowskiej / Żywieckiej ( mogę się mylić, nie znam Bielska ;) ) . Pozdrawiam serdecznie Alfiste :)

Jo tys wszystkich pozdrawiom a mie nikt nie odpowiado :( . Mysla ze lepi bydzie :).

Pozdrawio 145 z SPI 34FM

rocky przjezdzales dzis ok godz 20 zuzlowa ul. obok stadionu? bo cos mi sie wydaje ze mi smignales przed oczami. ps. bylem na stadionie

Dzis mijana szara 166 na trasie Proszowice-Nowe Brzesko:) Pozdro dla SYSUNIAdq

Sław chyba Cie oczy nie mylą:)!! Wracałem od puotek'a ze sklepu hehe!! pozdro

Czy to ktos od Nas śmigał piękną czerwoną 155 trasą E4 Kraków-Rzeszów, około 13 - nie pamiętam nawet w którym miejscu, bo tak byłem zauroczony bellą!

Amortyzatory
Powrót