Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Haha to jakie to wojewódźtwo ? :D
województwo Śląskie ale region inny
to wg Ciebie Częstochowa to też Śląsk ? bo jest w woj. śląskim ?
Region a województwo to dwie inne sprawy
a Zakopane to Małopolska ? czy Podhale ?

i ja sie pytam - kaj som hopy i dziołchy z podbeskidzia co by prostowali że BB to nie jest Ślunsk ??????????????????
kaj wy som ???????? no chyba że godocie o Ślunsku Cieszyńskim - hehe
BB - jest takie pół na pół
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/e3/Wojewodztwo_slaskie_a_Slask.png

Ostatnia edycja:
hehe puotek ja byłem po uszczelki pod kolektor wydechowy...ale nie umieli ich znaleść, podjade w poniedziałek do Ciebie, pozdro

województwo Śląskie ale region inny
to wg Ciebie Częstochowa to też Śląsk ? bo jest w woj. śląskim ?
Region a województwo to dwie inne sprawy
a Zakopane to Małopolska ? czy Podhale ?

i ja sie pytam - kaj som hopy i dziołchy z podbeskidzia co by prostowali że BB to nie jest Ślunsk ??????????????????
kaj wy som ???????? no chyba że godocie o Ślunsku Cieszyńskim - hehe
BB - jest takie pół na pół
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/e3/Wojewodztwo_slaskie_a_Slask.png

ale nam chodzi o wojewodztwo a nie region :P:P

No dokładnie jak wyżej napisała Sysuniadq ..
Skąd ja mam wiedzieć jak wy sobie to dzielicie ?
A jeżeli miałbym tak rozumować jak Ty to wychodzi z tego że ja nie jestem z małopolski tylko z sądecczyzny haha ^^

widzisz rocky jednak twoja belle rozpoznam wszedzie nawet jak jechales te 140/h:D ciekawe czy moja bys poznal? dodam ze od niedawna ma leksusiki wsadzone na tyl:D bajera jak dla mie:D

---------- Post dodany o godzinie 21:50 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 21:23 ----------

UWAGA RYBNIK;:D czarna 145 z leskusami z tyłu!!!! machac mi tu

---------- Post dodany o godzinie 21:51 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 21:50 ----------

jo je gorol ale mieszkom w hanysowie:D

Niestety nie dam rady wpasc na spota ale kolejnym razem sie uda...

widziany - mrutyna KGR srebrna z ramkami ----- nie pomachał ( jechali my innym autem )
wiem na bank że mrutyna bo blachy kgr srebrna 156 sedan z ramkami
dzisiaj ok 19 jechałes od strony olkusza na krk
pozdro

Ostatnia edycja:
Kto dzisiaj stał pod basenem elektrowni Rybnik przyznać się?
Jakaś 156 na rej SWD zaparkowała tuż obok mnie :)

pozdrowienia dla kolegi Wiliamdrake, spotkalismy sie na stacji, a nawet sie nie przedstawilem. niestety sila wyzsza nie pozwolila dluzej pogadac, bedzie pewnie do tego okazja na jakims spocie.;]

widziana dzis czerwona 146 w rybniku na mc drive przy bp na rej swd. pozdrawiam, 147 srebrna, kobieta miala imie za szyba magda lub marta nie pamietam rowniez pozdrawiam.

nio własnie nie Fred sam sie zdziwilem bo to wkońcu jego rejon
Ale bajer .To Fredzio ma konkurencję !
A tak na marginesie moja myślę jest też trochę charakterystyczna, a kuźwa jeszcze nikt mi nie odmachał , nooooooooooo może 2 osoby. Od Listopada u. r.

Amortyzatory
Powrót