Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Śląski kalifat bardzo aktywny w tym tygodniu :)
Pozdrawiam kolegę z bordowej mito przed Wodzislawiem, chwile pozniej spotkalem kolegów w czarnej 156 - odmachane:)
No i pozniej byly jeszcze 159 i 156 na ST:) z tego co dopatrzylem to w 156 byla pani za kierownica bo takie jakieś ladne oczy w lusterku ;) pozdrawiam

Śląski kalifat bardzo aktywny w tym tygodniu :)
Pozdrawiam kolegę z bordowej mito przed Wodzislawiem, chwile pozniej spotkalem kolegów w czarnej 156 - odmachane:)
No i pozniej byly jeszcze 159 i 156 na ST:) z tego co dopatrzylem to w 156 byla pani za kierownica bo takie jakieś ladne oczy w lusterku ;) pozdrawiam

Nie zauważyłeś u tej pani dużego spoilera z tyłu? :D

Pozdrowienia dla kierowcy czarnej 159 na ramkach forum SBE..... widzianej wczoraj przed 18 w Tokarni (świętokrzyskie).

Pozdrawiam kolege z czarnej 159sw rejestracja KSU wleczacego się korku w okolicy dworca w Zywcu. Moja 9 stała po lewej stronie wzdłuż drogi...:)

Pozdrowienia dla dwóch kierowców alf 147 mijanych dziś na 88 około godz. 9 rano :) - kierowca ażurowej 156 na Krakowskich blachach ( jeszcze nie przerejestrowałem)

Pozdrowienia dla kierowcy czarnej 159 na ramkach forum SBE..... widzianej wczoraj przed 18 w Tokarni (świętokrzyskie).
Jeśli to było 159 SW to był to mój brat:-) Również pozdrawiamy! (a powtarzam mu machaj każdej spotkanej Belli:-) )

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Serdeczne pozdrowionka dla srebrnej, oramkowanej GT. Mijaliśmy się dziś około godziny 6:50 na drodze 88 - strefa Gliwice.

a ja kiedyś pomachałem kobitce z nissana p12 a ona na skrzyżowaniu się pyta mnie dlaczego jej macham(zaznaczam że ramki miała klubowe nissana) a ja na to że klubowicze z nissana się tak pozdrawiają a ona na to A TO JA MAM NISSANA -ZAWSZE MYŚLAŁAM ŻE TO OPEL:edziahaha:. Moja żona siedząca obok aż się osmarkała ze śmiechu...

Pozdrawiam kierownika 159 na ramkach ARGŚ spotkanego na BP na Gdańskiej w Zabrzu, zagapione, pomachane w ostatniej chwili!

Wysłane z mojego ASUS_Z00AD przy użyciu Tapatalka

Pozdrawiam kierowce czarnej alfy spotkanej dzisiaj przed 19 w zabkowicach. Pomachane i odmachane :)

Wysłane z mojego LG-H320 przy użyciu Tapatalka

Czarna 156 SW z marasem na szybach tablice sc brunetka spacerujaca kolo alfy miejscowosc niestety ?????? sołsnowiec pozdrowienia z busa na czeskich tablicach

- - - Updated - - -

Czarna 156 SW z marasem na szybach tablice sc brunetka spacerujaca kolo alfy miejscowosc niestety

Pozdrawiam kierownika czerwonej 156sw jedna ramka z przodu druga ramka flaga wloch. podążającego prawdopodobnie do pracy kolo 5 rano na rondzie w buczkowicach. Pozdrawia kierowca bialego transita :)

witam ktory alfaholik jezdzi niebieska Yamaha FAZER na kasku logo AR i smycz AR? Jechaliśmy razem od katowic korfantego do siemianowic. Pozdrawiam z żółtej CBR.

Amortyzatory
Powrót