Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Jeśli to było w poniedziałek to byłem ja :) również pozdrawiam
Pozdrawiam kierowce srebrnej 156 ktory machał mi na drodze z TG w strone Bytomia, wybacz ze nie pomachałem ale zorientowałem się w ostatnim momencie a jeszcze zafascynowanie moją nową 159 nie minęło :)

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka

Kogóż to namierzyłem czarną 159 sedan oramkowaną na STA w Miasteczku Śl. na Rynku dziś przed 14? Już kiedyś mijaliśmy się - czarna 159 sedan na SLU.Pozdrowionka.
Pozdrawiam również kierownika 166 mijanego na wiadukcie w Lublińcu.

Przyznać się kto dziś jechał czarną 156 Sportwagon(blachy SD , coś tam dalej ) W Dąbrowie Górniczej ulica Jana III Sobieskogo około godziny 18:15
Alfa oramkowana a za kółkiem Kierowczyni o ciemnych włosach ;P
Pozdrowienia dla Ciebie :)

Pozdro dla właściciela szarej Giulietty zaparkowanej na Tesco, widziana dziś (sobota) po 8:00 oraz dla właściciela ciemnoszarej 166, która stoi na os. A przy placu św Anny lub od strony dworca :)

Pozdrawiam kierowce czarnej 159, jechałem jakieś 15 min temu za Tobą w Tarnowskich Górach od strony parku wodnego w strone mc donalda:)
315.jpg

Pozdrawiam mijaną ciemną 159 (SK bez ramek) w Tychach, gdzie w ostatniej chwili ja jako pasażer machnąłem (ale mogłeś nie widzieć) bo moja żona to sierotka :)

P.S.
Sytuacje awaryjna po piwie :)

Madmaxy dzis na moscie kolo 12, sorry ze nie odmachalem ale zauwazylem w ostatniej chwili.. :/ pozdrawiam!
Pozdrawiam tez kierowce 159SW w slicznym ciemnosrebrnym kolorze, ktory ladnie pociskal w okolicy wiaduktu za casotorama w strone auchan w BB, chcialem Cie dogonic ale mistrz lewego pasa w punciaku sie znalazl...
I ostatnia zaparkowana alfa 156sw z ramkami pod sklepem miedzy pszowem a raciborzem, nie pamietam nazwy... Rowniez pozdrawiam!:)

Dziękujemy za pozdrowionka :) ! ale to niestety nie byliśmy my :( .Obie alfy dziś stały nieruchomo na placu .

A kto jeździ po Żywcu ciemnym Mercem na alfaholickich ramkach :confused::),bo dość często się mijamy .

Ostatnia edycja:
To może zrobimy sobie wszyscy jakies naklejki - podpisy forumowe? Mozna by przemyslec jaka wielkosc i gdzie ją nakleic... :)

My już coś takiego mamy . Z tyłu na klapie bagażnika ,nad rejestracją 166 ma madmax :D a z przodu na ramce również jest madmax a ja na 145 mam madmax-owa ;).

Dziękujemy za pozdrowionka :) ! ale to niestety nie byliśmy my :( .Obie alfy dziś stały nieruchomo na placu .

A kto jeździ po Żywcu ciemnym Mercem na alfaholickich ramkach :confused::),bo dość często się mijamy .
Haha a to ciekawe. W kazdym razie pozdrawiam tego kogoś:)

Pozdrawiam wlasciciela czerwonej, oramkowanej 147 za którą wyjezdzalem z parkingu podziemnego bielskiej Sfery w piątek koło 23 ;-) mrugalem światłami ale chyba nie zostałem zrozumiany :-)

My już coś takiego mamy . Z tyłu na klapie bagażnika ,nad rejestracją 166 ma madmax :D a z przodu na ramce również jest madmax a ja na 145 mam madmax-owa ;).
Chmm... To reszta chyba bedzie musiala sie dostosowac:p

Chmm... To reszta chyba bedzie musiala sie dostosowac:p

Taki pomysł powstał cztery lata temu i nie jest to nasza zasługa tylko kolegi [MENTION=3477]bocian[/MENTION] i [MENTION=6023]_tomek_[/MENTION] wykonanie .Było nas dużo i pewnie nadal jeżdżą z takowymi wlepkami na tablicach :D http://www.forum.alfaholicy.org/slaskie/81744-naklejki_na_tablice_rejestrqacyjna_szybka_akcja.html a nick na klapie to już tylko nasz wymysł :P

Taki pomysł powstał cztery lata temu i nie jest to nasza zasługa tylko kolegi [MENTION=3477]bocian[/MENTION] i [MENTION=6023]_tomek_[/MENTION] wykonanie .Było nas dużo i pewnie nadal jeżdżą z takowymi wlepkami na tablicach :D http://www.forum.alfaholicy.org/slaskie/81744-naklejki_na_tablice_rejestrqacyjna_szybka_akcja.html a nick na klapie to już tylko nasz wymysł :P
Kurde jak sie nie myle to ktos z taka ramka w NGK ceramics pracuje... I to na mojej zmianie :D

No widzisz ,jest nas trochę ,ale zakończmy tutaj ten temat ,bo tu się pozdrawiamy:) kto kogo gdzie widział .

340.jpg

Pozdrowienia dla kolegi ze spotu, alfinka sportwagon na blachach SD niestety Twojego imienia nie zapamiętałem bo to moj "pierwszy raz" a troche was było :) dzieki za miłe odprowadzenie pod moj zjazd z a1 :)

Amortyzatory
Powrót