Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrawionka dla kierownika alfy 159 widzianej dzis w szczyrku.
98.jpg

Oraz pana widzianego dzis w lodziarni mial koszulke alfa romeo zywiec..... ale przyjechal fiatem bravo.

Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka

98.jpg

Oraz pana widzianego dzis w lodziarni mial koszulke alfa romeo zywiec..... ale przyjechal fiatem bravo.

Mario na zdjęciu :)

Napisane z komóreczki!

98.jpg

A również pozdrawiam :-)

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka

Jak dobrze jest dać taką koszulkę synowi,przynajmniej wiem gdzie przebywa,lepsze to niż GPS :edziahaha:
Pozdrowionka od madmax-ów :).

Nazara 9tke znam, trudno ja z inna pomylic ;) do tego oklejona dookola czerwonymi wezykami :D

Przy okazji pozdrawiam czarna GT na zlotych felgach pomrugane na DTS Gliwice/Zabrze,

Kolega byl czujny bo znow nie jechalem Alfa :)

Życzliwie :D

No... przyznaję... chcialbym. :D

aaa to mogę w takim razie zdać pełną relacje co robił.D:cool:

Eee tam ... aż tak ciekawi to nie jesteśmy ;)

- - - Updated - - -

Życzliwie :D

No... przyznaję... chcialbym. :D

Ale miło ,że zwróciłeś uwagę na koszulkę .Niestety są tylko 3 takie sztuki :rolleyes: mój pomysł,wykonanie kolegi z forum i to już jakiś czas temu .
Zawsze możesz sobie taką dać zrobić:)

142.jpg
pozdrowienia dla kierowcy tej Belli stojacej w Bedzinie na Syberce na ulicy Broniewskiego oraz dla kierowcy 159 widzianego na swiatlach kolo reala (juz auchana) na katowickiej, lapki byly :)

Ostatnia edycja:
Byłem Alfą czarną 159 i dziś miałem szczęście :D:
1) Pozdro dla kierowcy czarnej Alfy 166 na STA mijanej na trasie Kalety - Miasteczko Śl. ok. 7:15 - pomachane / odmachane.
2) Pozdro dla kierownika czarnej Alfy 156 mijanej dziś o ok. 16 przeze mnie w Koszęcinie (byłem czarną 159)- Rychu_36 to chyba byłeś ty? - trzecia litera P w rejestracji mi się skojarzyła - ogólnie pomachane / odmachane.
3) Pozdro dla beżowej (złotej) Alfy 159 SW o nr rej SBI mijanej w Lublińcu na rondzie - pomachane / brak reakcji.

Kto za mną dziś wyjeżdżał z Lidla na oś R w Tychach i mi machał ? :)

Bo moja szóstka teraz mieszka ze mną na 4 Porach Roku :) . Ale itak dziennie jestem na R wożąc tam mojego "futrzanego pilota" 13342392_839768139487292_1986308231_n.jpg

Pozdrawiam samochód :) i właściciela czarnej na SB, AR Brera....dziś około 12stej miasto ;) Kozy....plac targowy....a dzień mój dzięki temu stał się unikatowy ;) cóż można rzec....nie pozdrowiłam na lajfie gdyż szłam piechotą a w przypadku nieodwzajemnienia poczuła bym sie chołotą ;) ;) dlategóż ponawiam i pozdrawiam teraz.....a pytanie moje brzmi...NIE CHCIAŁBYŚ TEGO SPRZEDAĆ MI ???? P.s Brzydkie To Masz ;)

Amortyzatory
Powrót