duże felgi, obniżona, czarny grill?![]()
Grilla nie widzialem, reszta mniej wiecej sie zgadza
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
duże felgi, obniżona, czarny grill?![]()
Mario na zdjęciuPozdrawionka dla kierownika alfy 159 widzianej dzis w szczyrku.![]()
Oraz pana widzianego dzis w lodziarni mial koszulke alfa romeo zywiec..... ale przyjechal fiatem bravo.
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
A również pozdrawiamPozdrawionka dla kierownika alfy 159 widzianej dzis w szczyrku.![]()
Oraz pana widzianego dzis w lodziarni mial koszulke alfa romeo zywiec..... ale przyjechal fiatem bravo.
Grilla nie widzialem, reszta mniej wiecej sie zgadzapozdrawiam i do nastepnego
![]()
Jak dobrze jest dać taką koszulkę synowi,przynajmniej wiem gdzie przebywa,lepsze to niż GPS :edziahaha:
Pozdrowionka od madmax-ów.
Uprzejmie donoszę...?aaa to mogę w takim razie zdać pełną relacje co robił.D![]()
aaa to mogę w takim razie zdać pełną relacje co robił.D![]()
Życzliwie![]()
No... przyznaję... chcialbym.![]()
Lepiej się przyznaj czemu często widuję Twoją szóstkę na parkingu 4 Pór RokuKto za mną dziś wyjeżdżał z Lidla na oś R w Tychach i mi machał ?![]()