Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
pozdrowienia dla kierownika 159 na klubowych ramkach dzisiaj około 16-tej w Dąbrowie Górniczej na światłach przy realu mrugnięte światłami i pomachane ,
chwilę potem kolejna 159 tym razem czarna bez ramek migła awaryjnymi odmigane oczywiście okolice parku Nemo DG
oraz trzecia 159 czarna na klubowych ramkach około 17:30 DG stacja Orlen przy Nemo
pozdrawiam i do zoo na trasie
Pozdrowienia dla kolegi Kłatro widzianego dziś ,jego słynną Alfą Yaris z "L"na dachu o 18:58 w Żywcu obok Kauflandu .
MACHAŁAM a i tak mi nie odmachałeś Dlaczego
Pozdrowienia dla kierowcy ciemnej 147 mijanej wczoraj (sobota) kolo godziny 13 na drodze między Bielskiem a Szczyrkiem. Za późno zobaczyłem Twoją rękę wyciągnięta przez okno i zdążyłem tylko pomigać awaryjnymi po tym jak się już minęliśmy
Zarejestruj się i korzystaj z forum bez rozpraszających banerów reklamowych.
Jako zalogowany użytkownik zyskujesz wygodniejszy dostęp do treści, możliwość komentowania, korzystania z prywatnych wiadomości i pełne wsparcie społeczności.
Nie zajmuje to długo, a różnica w komforcie przeglądania naprawdę robi wrażenie! 💡🎉
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.