• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrawiam wlasciciela alfy 159 sw na SCI zaparkowanej kolo poludnia pod kwk Piast;)

Pozdrawiam kierownika z szarej oramkowanej 159 sw SPI*****, wczoraj w Bytomiu na Chorzowskiej.
Zajefajnie piszczały Ci hamulce :D

Wysłane z Pentagram Monster za pomocą Tapatalk 4.9.5

Pozdrowienia dla załogi czarnej 159 SW z rej SJ widzianej dziś na zjeździe z A4 na 3 Stawy od kierownika Mondeo na Łódzkich blachach.

pozdrawiam czarna 156 rej SK widzianej wczoraj na gliwickiej w Katowicach ok 14 :30 mrugałem awaryjnymi z tym, że nie z Alfy :)

Wczoraj mi odmachał kierownik z białej Giulietty na pszczyńskiej w gliwicach. Pozdrawiam :)

Pozdrowienia dla koleżanki ze 147, za którą dziś jechałem na ul. Wyzwolenia w Rybniku :) Mignęła mi awaryjnymi, odmigałem długimi ;)

Pozdrowienia dla kierownika i pasażerki srebrnej 159 widzianej kilkanaście minut temu na Karbiu. Wyjechaliście spod Maka i skręciliście w "ósemki" w stronę Plejady.

Pozdrowienia dla kierownika i pasażerki ciemnego GTka jadącego w stronę Katowic. Mrugnales mi dlugimi a ja Ci odmrugalem awaryjkami. Skreciles na cpn pozdrawiam !

Standart, napiszę to co już dawno miałem napisać- niektórzy z forum naprawdę dziwnie się zachowują z tego co obserwuje , udają na drodze że nie widzą a potem nagle się okazuje że widzieli bo pozdrawiaja za chwilę na forum . Moja statystyka jest przykra: 9 na 10 kierowców alf na ramkach nie reaguje -nawet nie odmacha i nie chce mi się wierzyć że tylko ja jestem taki spostrzegawczy , ramki klubowe widać z daleka a biała Julka to dość charakterystyczne auto , raczej ciężko nie dostrzec mijając się na odległość 1.5 metra w ciągu dnia . Często spotykam te same alfy na mieście które jeszcze nigdy nie odmachaly, zastanawiam się po co im te ramki. Dziś spotkałem dwie klubowe , wczoraj też - zero reakcji. Zastanawiałem się nawet czy machać dalej czy dać sobie spokój ale alfa galaxy uratowała honor ;) , przynajmniej oni machają :D

Nie patrzyłem bo czekałem na światła a w sumie to nawet nie wiedziałem czy mnie widziałeś jak jechałem kawałek z tyłu :)

Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka

Standart, napiszę to co już dawno miałem napisać- niektórzy z forum naprawdę dziwnie się zachowują z tego co obserwuje , udają na drodze że nie widzą a potem nagle się okazuje że widzieli bo pozdrawiaja za chwilę na forum . Moja statystyka jest przykra: 9 na 10 kierowców alf na ramkach nie reaguje -nawet nie odmacha i nie chce mi się wierzyć że tylko ja jestem taki spostrzegawczy , ramki klubowe widać z daleka a biała Julka to dość charakterystyczne auto , raczej ciężko nie dostrzec mijając się na odległość 1.5 metra w ciągu dnia . Często spotykam te same alfy na mieście które jeszcze nigdy nie odmachaly, zastanawiam się po co im te ramki. Dziś spotkałem dwie klubowe , wczoraj też - zero reakcji. Zastanawiałem się nawet czy machać dalej czy dać sobie spokój ale alfa galaxy uratowała honor ;) , przynajmniej oni machają :D

Ano machamy :) Pozdro :)

Ja macham każdej alfie. Odmachuje jeden na sto :P. Czasami zauważę w ostatniej chwili i nie udaje mi się machnąć. Cóż. Prowadzimy samochody a to wymaga tyle uwagi, że czasami się poprostu nie pozna.

Mam wrażenie że u mnie w mieście praktycznie nikt nie macha. Ja nie mam ramek ale macham wszystkim. Teraz dziwna sprawa, często jestem w Czechach i na Morawica macha 8na 10 spotykanych alf.

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Pojedź na Węgry - tam każda Alfa miga albo macha, ale jest ich mało.
U nas Alfy kupują ludzie bo sa tanie i nie interesuje ich historia ani zwyczaje.

U nas Alfy kupują ludzie bo sa tanie i nie interesuje ich historia ani zwyczaje.
ciężko by każdy kto kupuje Alfę szukał w necie informacji że jest grupa takich co to machają... jak by każdy przy sprzedaży samochodu demontował ramki nie było by takich problemów ;)

Pozdrowienia dla kolegi ze srebrnej 166 którego mijałem na światłach w Zawierciu. Pomachane, odmachane. 159 na SCI

Pozdrawiam szefa "eleczki" i jego kursanta. :) jechałem za Wami dzis w godzinach porannych od ronda w rybarzowicach. Po tym tez jak idiota z xsary Picasso przyhamował Wam za rondem. Oczywiście pomrugane, pomachane ;) pozdrowka !

Pozdrowienia dla załogi czarnej 159 SW z rej SJ widzianej dziś na zjeździe z A4 na 3 Stawy od kierownika Mondeo na Łódzkich blachach.

Prawdopodobnie byłem to ja. Wracaliśmy z Chorwacji i zjeżdżaliśmy na BP żeby się pożegnać ze znajomymi. Również pozdrawiam :)

Amortyzatory
Powrót