• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrowienia dla właściciela czarnej 159 z ramkami SK ***CY widzianego już nie pierwszy raz parkującego przy rondzie na Ligockiej w Kato :)

Pozdro dla sickboy'a nie poznałem Cie na 1 strzał ;)

Wysłane dzięki uprzejmości mojego iPhone'a :-)

Taka sytuacja napotkała mnie w swojej 159, a brata w swojej 147 w drodze do Pampika. :) Pozdrowienia dla kierowcy Giulietty. :)
attachment.php

Załączniki

• 10414581_246006958933316_7561118535026373892_n.jpg
    10414581_246006958933316_7561118535026373892_n.jpg
    79.6 KB · Wyświetleń: 369
Himek ,, ja CIebie też pozdrawiam :) :)

Chodz ostatnio jakoś mało kto odmacha i błyśnie :P

Pozdrawiam kierowce granatowej oramkowanej 147 wczoraj po 18 na dk94 machalem ale kierowca byl zagadany z pasazerem.

Pozdro dla sickboy'a nie poznałem Cie na 1 strzał
Dzięki i również pozdrawiam. Przy okazji pozdro dla lekko zdziwionego kolegi w oramkowanej 159 ustrzelonego wczoraj na skrzyżowaniu koło browaru około 16:30.

SW 32925 pozdrawiam z niebieskiego Cinquecento :) Droga na Dąbrowe Górniczą - trąbiłem, machałem ale kierowca mógł być zdziwiony :)
attachment.php

Załączniki

• DSC_0038.jpg
    DSC_0038.jpg
    64.6 KB · Wyświetleń: 305
A ja pozdrawiam Sharpiego dzis przed południem :)
I kolegę który dojeżdżał do ronda na harcerskiej ze zwakowska czarna 147 ST 36**C 18:40, przechodziłem przez przejście ale nie machalem bo bym wyszedł na dziwaka :D

Wysłane dzięki uprzejmości mojego iPhone'a :-)

A kto robi na staszicu , tez na.nocki - przynajmniej ostatnio (bo ja to caly czas ), jezdzi 166 ,SO , ramki ??

pozdro dla turkusowej 156 w tunelu w Katowicach w stronę Chorzowa. Odmigałem długimi. No i często ostatnio w Katowicach widuję 159 matowy niebieski na tablicach SK - ramek nie ma z Alfaholików tylko jakieś inne, ale zawsze stoi zaparkowana bez kierowcy :)

Kto stał wczoraj o 20.00 pod Biedronką w Skoczowie 156 SW na ramkach?
Pozdrawiam :)

To jest chyba koleżanka ze Skoczowa, kiedyś mnie zagadała na tym parkingu jak koło niej zaparkowałem :)

Pozdrawiam czarna 159 po 13 kolo huty katowice skrecala w kierunku luk oil atlasu aha oramkowana nie machalem gdyz jechalem zony autem.

Pozdrawiam alfoholika w szarej GT z Jaworzna z ramkami klubowymi, milo było zobaczyć dwie GT klubowe na przeciwko siebie ☺

Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka

Pozdro dla czarnej 159 SW (SK ...EW?) jadąca ul. Oświęcimską od strony Bierunia. Widziałem ramki a byłem akurat na budowie :)

Pozdrawiam alfoholika w szarej GT z Jaworzna z ramkami klubowymi, milo było zobaczyć dwie GT klubowe na przeciwko siebie ☺

Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka

Pozdrawiam również:) Noe wiedziałem, czy kolo auta stal właściciel, czy tylko ktoś sobie ja oglądał:)

Wysłane z mojego IdeaTabA1000-F przy użyciu Tapatalka

A ja pozdrawiam 159SW SK ***** dziś na trasie paprocany -> t. przemysłowe trąbiłem ale kolega chyba był zaskoczony (ramki miał)

Amortyzatory
Powrót