• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Chwalisz się, że parkujesz na przejściu? :O

Naszczęście z S3 mini

no i dowód na złamanie przepisów jak na dłoni ... :P

pozdrawiam kierowce z srebrnej oramkowanej 147 wczoraj po 7 rano w gołonogu awaryjne były :) pozniej czerwona 147 koło fraca na chopina i czerwona z białym dachem 147 na banderowskiego :)

Pozdrawiam Kolegę ze srebrnej, oramkowanej 156 dzisiaj ok. 18:20 na Piłsudskiego. Były łapki i światełka.
PS. Fajne okulary :D

Pozdrawiam kolegę Dziaru ;)

Pozdrawiam kolege z ciemnej 147 sbi w niedzielne popoludnie w pszczynie na trasie na strumien kolega zamrugał awaryjkami ja w ostatniej chwili zauważyłem. Pozdro od 147 z mała rejestracja z przodu :)

Wysłane z mojego C6833 przy użyciu Tapatalka

Pozdro dla koleżanki w czarnej 147 mijanej wczoraj koło 16:30 w Tychach :)

Pozdrawiam kolegę _jedrek_ za którym jechałem dzisiaj na osiedlu w Bogucicach :) Niestety nie jechałem Alfą wiec nie było się jak przywitać ;)

A ja pozdrawiam właściciela, który przywiózł Alfe na mój plac :)
Nie ma ramek ale wydaje mi się, że gdzieś go widziałem w gronie Alfaholików (może się mylę może nie) :)
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php

Załączniki

• DSC_0031.jpg
    DSC_0031.jpg
    92.6 KB · Wyświetleń: 318
  • DSC_0030.jpg
    DSC_0030.jpg
    92.8 KB · Wyświetleń: 323
  • DSC_0029.jpg
    DSC_0029.jpg
    106 KB · Wyświetleń: 322
  • DSC_0028.jpg
    DSC_0028.jpg
    102.4 KB · Wyświetleń: 322
  • 2014-Alfa-Romeo-4C-Launch-Edition-Wallpapers-HD.jpg
    2014-Alfa-Romeo-4C-Launch-Edition-Wallpapers-HD.jpg
    91 KB · Wyświetleń: 84
Pozdrowienia dl proxima ;) Trąbiłeś wczoraj w Istebnej?

Pozdrawiam kierowcę srebrnej 156SW na blachach KOL spotkaną dzisiaj o 14 na 94 za Strzemieszycami (nieźle jej deptałeś :)), oraz kolegę ramzesss, który za mną pociskał dzisiaj po 14 przez Błędów.

Kto to dziś ok. godziny 14 jechał czarnym A4 kombi 1.9tdi mocno kopcącym na czarna z podkładkami alfaholików??? Widziałem w wodzisławiu przy Karuzeli, aż do gorzyczek. Swoją drogą zakupy musiały się udać, bo zapakowane po sam dach:)
Co tak ciężko było wyprzedzać rowerzyste i skuterka? Czyżby brak mocy przez czarne bąki?

To dzisiaj tylko tak musiałem wyjątkowo poganiać, zazwyczaj trochę wolniej jeżdżę po tych wybojach:D
Ale swoją drogą, ty też nie odpuszczałeś;)

jadac płakałem ale niechciałem daleko odstawac od ciebie i trzymałem sie blisko pierwszy i ostatni raz :P hhhehehe

Amortyzatory
Powrót