• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A kto parkuje w Bielsku na Doliny Miętusiej oramkowaną, niebieską Lancią Kappa?
Chyba jesteśmy sąsiadami :)

Pozdro dla kierownika czarnej 9-tki SW na gliwickich numerkach, z którym sobie machaliśmy wczoraj (pon.) po południu w Cieszynie :)

Wysłane z mojego K7205 przy użyciu Tapatalka

pozdro dla kolegi ze 147 ktory z zona i dzieckiem kupowal akcesoria do e-palenia w edymie w sosnowcu ;)

Ostatnia edycja:
I ja dzisiaj ztrąbiłem oramkowaną 147 ok 15:30 w pszczynie - lewoskręt :) - Pozdrawiam.

Przywróćmy tradycję witania się!

Nie wiem czemu nie ma mojego postu, kto w poniedziałek na Cielmicach zabierał pasażera srebrna 159 SW, trąbiłem ale kolega chyba sie wystraszył troche :)
13:30 to chyba było ;)

Wysłane dzięki uprzejmości mojego iPhone'a :-)

pozdro dla kierownika czerwonej 159SW z ramkami, blachy chyba SBL widzianej wczoraj w Istebnej jak jechal w kierunku Wisly okolo godziny 17

Pozdrawiam wszystkie alfy i nie tylko widziane 21.06.2014: czerwona 147 (chyba z ramkami) pod Ocynkownia Śląsk w Częstochowie, pozniej czarna Brere gdzies w centrum(nie wiem gdzie), kilka alfiatek 156 i 159 widzianych w Czestochowie oraz 2 czerwone Ferrarki,pomaranczowe Lambo, Czerwone Porsche Carere, szarego Nissana GTR-a widzianego gdzies na trasie z Czestochowy na Katowice.Nie wiem gdzie widzialem dokladnie wszystkich bo jechalem autokarem i mowie do zony licz wszystkie alficzki:Dto napisze na forum

Pozdrawiam wszystkie alfy i nie tylko widziane 21.06.2014: czerwona 147 (chyba z ramkami) pod Ocynkownia Śląsk w Częstochowie, pozniej czarna Brere gdzies w centrum(nie wiem gdzie), kilka alfiatek 156 i 159 widzianych w Czestochowie oraz 2 czerwone Ferrarki,pomaranczowe Lambo, Czerwone Porsche Carere, szarego Nissana GTR-a widzianego gdzies na trasie z Czestochowy na Katowice.Nie wiem gdzie widzialem dokladnie wszystkich bo jechalem autokarem i mowie do zony licz wszystkie alficzki:Dto napisze na forum

dobrze, ze kazales jej liczyc Alfy, a nie VAGi bo okazalo by sie, ze jest ich wiecej niz nieskonczonosc :D

Kto wczoraj w nocy szalał czarną GT po Cieszynie? W okolicach 1 obok statoila :)

Wysłane z mojego K7205 przy użyciu Tapatalka

Pozdrawiam grubera w 147 (dobrze pamiętam?), którego zaczepiłem dziś przy skoczowskiej żabce :)

Pozdrawiam dakara i Jego 159tke w zajebistym kolorze spotkanego dzisiaj na Roździeniu. Ten niebieski mat metalic to najlepszy kolor jaki miałeś na aucie.

Amortyzatory
Powrót