Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Czerwona 159 czarna 147 i jeszcze pare innych widzianych wczoraj na trasie Andrychów Kęty swiatła łapki były piekna sprawa! pozdrawiam brazowa 159 na Kos 400

Pozdrawiam alfaholika spotkanego przed godz 19 koło Reala w Tychach. ;)

Dzisiaj w Kraku na al. Pokoju około 16:30 KPR 75... czarna GT udająca się w stronę ASO Alfy - pozdrawiam ;)

Pozdrawiam nocnego ściganta, Rycha147 ;) Nie ładnie tak uciekać koledze :P

pozdrawiam właściciela srebrnej 145 z klubową naklejką na przedniej szybie, wczoraj stała obok mojej na parkingu pod Kauflandem na Ruczaju.
Rzadko piszę na forum, ale miałem taką radochę jak zobaczyłem dwie siostrzyczki obok siebie na pustej części parkingu, że o ja pierniczę :D
Swoją drogą dawno nie widziałem tak zadbanej i czyściutkiej 145.

Pozdrawiam srebrną 156 ze spoilerem SO jak skręcała z Conrada w Jasnogórską w KRK.Ramki były.

- - - Updated - - -

Pozdrawiam srebrną 156 ze spoilerem SO jak skręcała z Conrada w Jasnogórską w KRK.Ramki były.

pozdrowienia dla srebrnej 156 KR 75xxx widzianej wczoraj (26.08) na Kamieńskiego w Krakowie ;)

dzisiaj rano o 8:00 na 29 listopada w stronę wita stwosza, czarna 159. Ładnie się zmieściłeś między autami. Pozdrawiam!

Pozdrowienia dla kierowcy srebrnej 159 w sedanie oramkowanej widzianej wczoraj na parkingu nr.2 pod kopalnią "Staszic" w Katowicach .

Oramkowana 159 pod moja gruba?
Nie widzialem kurde jeszcze chyba

Pozdrawiam kierowcę srebrnej 156 (chyba 2,4) SBE ... która przeleciała jak pocisk na rondzie "Ludwik" w Sosnowcu

Pozdrowienia dla kierowcy z zielonej 156 SW 2.4 JTD od kierowcy zielonej 156 w sedanie.

Pozdrawiam czarną 156 w sedanie, KR...TA (na ramkach) widzianą wczoraj pod pocztą w Wieliczce.

Pozdrowienia dla srebrnej 156 widzianej dzisiaj przed 7 na Pasterniku :)

Pozdrowienia dla kierowcy zielonej bądź błękitnej oramkowanej 156SW spotkanej między światłami w Imieliniu spotkanej wczoraj koło godz. 18. Nie zdążyłem podnieść łapy

Widziany Mario84 na skrzyżowaniu przy Tęczy. Byłem na nogach :P

P.s.
skręcała inna srebrna 147 ze zwisającą osłoną silnika ... żal mi jej.

A koledzy z Giuliett-ek to cos nie odmachują , nieładnie :mad: :cool: !

Też ostatnio zauważyłem ten fakt;) Tyle się tego toczy po drodze a jeszcze się mi nie zdarzyło aby ktoś odwzajemnił tradycyjny gest;P

Amortyzatory
Powrót