Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
pozdrowienia dla kierowniczniczki czarnej 156 FL SW (bez tablicy rejestracyjnej z przodu) widzianej w piątek na swiatłach gdzies w Nowym Sączu chyba jak dobrze pamiętam. Błyski, łapki i uśmieszki poszły

pozdro również dla kilku innych alf na trasie Jezioro Rożnowskie-Zakopane przez Nowy i Stary Sącz łącznie z Nowym Targiem i Bukowiną Tatrzańską (trasa robiona od 15.08 do dzisiaj)

Pozdro dla kierownika ciemnej 156 widzianej wczoraj w Kosmolowie , ja leciałem na moto , oraz dla kierowcy ciemnej 166 na blachach DLU ... widzianej wczoraj pod zamkiem w Pieskowej Skale

Pozdrawiam kierowniczke srebrnej Alfy 156 sw FL KamilaDG z ktora pomykalem przez DG od centrum po manhattan :)
W takim towarzystwie to ja moge do domu codziennie wracac :)

p.s.
ladne kolo :)

A ja pozdrowie kierownika ciemnej GT mijanego w niedziele miedzy 18 a 19 na trasie imielin - bojszowy Jechalem czarna 147 bez blachy z przodu :)

Pussywagon co wczoraj się zagonił po Tychach :) już myślałem, że się nieogarniesz przy próbie z trajtkiem :P

Migane były a oddałem długimy tylko czy widziałeś bo było DRL. ;)

Wysłane z mojego GT-I8190 za pomocą Tapatalk 4

pozdrowienia z "gościnnych występów" na Podhalu :) kilku pozdrowionych alfistów na trasach, oraz kierownika srebrnej 159 SW na klubowych ramkach (znak szczególny - przedni prawy błotnik po przygodzie), parkującej przed moim pensjonatem (Krywań) w Białce Tatrzańskiej - niestety nie miałem przyjemności poznać, widziałem tylko raz, wczoraj. nico
Do Krywania żona syna z teściową na wczasy (te dla nas, w domu bez dziecka ;) ) podrzucała, więc tylko jeden wieczór tam była. A prawy bok to już moja sprawka... no, traktora marki Ursus dokładnie :(
Pozdrawiam!

Pussywagon widział :) nawet dla mnie było już za ciasno hehe, powiem ci że DRL kiepsko wygląda ogólnie nie pasi mi do 156, nie żebym obrażał :)

hehe dzięki , mi sie tez podoba :)

- - - Updated - - -
Teraz mnie dopiero oświeciło jak odpisałeś, że my się chyba już mieliśmy okazję wcześniej spotkać...Czy to nie Ty woziłeś Kotleta na jego ślubie (albo to był jego brat) w Bieruniu???

- - - Updated - - -

I kolejne pozdrowienia dla Włoszek i ich właścicieli wypatrzonych na drodze;)IMG_0417.JPGIMG_418.JPG

Pozdrawiam złotą 156 FL stojącą na parkingu Inter Marche w Ustroniu- włożyłem wizytówkę ;) Pozdrawiam również Pana z czerwonej 155 SCI wjeżdżającego na S1 w kierunku Cieszyna bodajże. I wszystkie Alfy spotkane dziś po drodze.
W sobotę na dworcu Katowickim PKP stała oramkowana 156 na sportpacku.

A ja zapomniałem zapytać czyja 147 srebrna SPS 141** stała w Tychach na działkach przy potoku w sobotę?

Pozdrawiam kierowcę 147 identycznej jak moja (Grigio Africa), któremu pomachałem dziś, idąc piechotą przy Placu Miarki w Katowicach :D Chyba się zdziwiłeś trochę :)

Czyja 147 była dzisiaj zaparkowana pod Famurem?

Pozdrawiam Pana z 146 na Wielickiej około 6:40 KBC... chyba ciemno zielona, ale deczko zaspany byłem to może to był inny kolor:P ja bez ramek

ktoś jeździ 156 rej. SK do pracy na Tyskie Tereny Przemysłowe? Widziałem chyba jak jechał około 6:15. Pozdrawiam.

Amortyzatory
Powrót