Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrowionka dla Pani mijanej przy wlocie do Wadowic w ladnej zielonej 146:) machanko odwzajemnione szerokim usmiechem, to je to:)

Send by Tapatalk S4

Pozdrawiam kierowcę (chyba) cimenobrązowej (albo czarna ?) 159, albo 156 kombi, który jechał w stronę Ustronia na rejestracjach SCI, widziałem na skrzyżowaniu na Wiślance w Żorach, obok Auchana/Euromotu o godz 18:30... Jechałem Sedici, z naprzeciwka to i tak nie było jak pomachać, tylko śmigło mi i z zauważyłem klubowe ramki...

Ostatnia edycja:
Pozdrawiam kierowcę srebrnej (chyba ;p )159 w kombi z którym mijałem się na A4 17/08/2013 ;) Tablicę SPI i ramki klubowe były. Pewnie myślałeś, że to OMEN, ale teraz ja jestem nowym właścicielem 147 i z braku Karty Pojazdu nie mogę jej przerejestrować. Ogólnie jestem z Lubelskiego, ale byłem w Mysłowicach u znajomych. Pozdrawiam raz jeszcze.

Komu machnąłem dziś obok Biedronki przy os. W? Czarna 147 bez ramek? :)

Komu machnąłem dziś obok Biedronki przy os. W? Czarna 147 bez ramek? :)

Jak nie było na klapie oznaczen 147 i t.spark, a za kierownica siedzil typ z dlugimi wlosami bujajac sie w rytmach dubstepu na Żorskich rejestracjach to, to byłem to ja przemieszczałem się dzisiaj w tych terenach ;d

Ostatnia edycja:
Serdeczne pozdrowienia dla koleżanki w czarnej GT z blachami SCI, z którą wczoraj ok. 20.00 śmigaliśmy 200km/h po obwodnicy Bielska Białej - jestem pełny podziwu pewnej ręki :)

Serdeczne pozdrowienia dla koleżanki w czarnej GT z blachami SCI, z którą wczoraj ok. 20.00 śmigaliśmy 200km/h po obwodnicy Bielska Białej - jestem pełny podziwu pewnej ręki :)

Również pozdrawiam, miło się jedzie w takim towarzystwie :) :)

Pozdrowienia dla czarnej 159 mijanej ok 19 w piekarach na jana pawla. - raczki byly ;)

Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk

Pozdrowienia dla kierowcy czerwonej 156, KWA .... na ramkach, mijanej dziś na drodze od zakopianki w stronę Wadowic. po godz.13.

Pozdrawiam kierowce srebrnej 166 na blachach KLI, zaparkowanej dziś po 14 w centrum Chechła

Pozdrawiam kierowce srebrnej 147 (bez ramek), miniętej w okolicach Zakopanego oraz resztę alf 156 i 147, które nie zdążyły chyba machnąć.
Zielona 156 jtd RKRxxxx :)

Błękitna 145 z ramkami z przodu widziana dziś na osiedlu G przed 10:00 w Tychach. Ktoś tu z forum?

Czarna, oramkowana 147 dzis rano w okolicach Zbytkowa, sciagnal bym ale wypalal mi sie DPF wiec 110km/h na tempomacie :P

Amortyzatory
Powrót