Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
pozdrawiam Kierownika czarnej 159 na blachach SJ i klubowych ramkach skręcającego do CH 3 stawy w godzinach popołudniowych![]()
Komu machnąłem dziś obok Biedronki przy os. W? Czarna 147 bez ramek?![]()
No i wszystko jasneTo ja byłem, jechałem autem żony. Ona pierwsza machala![]()
Następnym razemJak nie było na klapie oznaczen 147 i t.spark, a za kierownica siedzil typ z dlugimi wlosami bujajac sie w rytmach dubstepu na Żorskich rejestracjach to, to byłem to ja przemieszczałem się dzisiaj w tych terenach ;d
Serdeczne pozdrowienia dla koleżanki w czarnej GT z blachami SCI, z którą wczoraj ok. 20.00 śmigaliśmy 200km/h po obwodnicy Bielska Białej - jestem pełny podziwu pewnej ręki![]()
To Ty jechałeś tą czarną GT czy po drodze minęliśmy Twoją Brerękurcze to chyba mnie ścigaliście![]()
Serdeczne pozdrowienia dla koleżanki w czarnej GT z blachami SCI, z którą wczoraj ok. 20.00 śmigaliśmy 200km/h po obwodnicy Bielska Białej - jestem pełny podziwu pewnej ręki![]()