Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
a ja pozdrawiam wlascicieli:
niedziela, biała giulietta przecznica od Jana Pawła w kierunku comarchu
dzisiaj, zielona 166 pod lidlem na skrzyzowaniu stella/nowohucka/jana pawła II

Pozdrawiam kolege na SH jadacy alfa 156 na ramkach :0 troche zesmy sie poganiali z tychów do giszowca :0 ja jechalem swoja e46 kombi :)

Kto mnie scigal dzis o 21 alejami spod radia krakow na plac inwalidow w krk? ;) pomrugane bylo :)

pozdrawiam złotą 159 sw dziś na A1 elegancko pomigane było :))

Kolega z SH też pozdrawia co prawda rejestracja jest dla zmyły :P ja niestety 105 KM nie da rady hehe

Pozdrawiam kierowcę 156, którego widziałem kilka razy na krajowej 78, nie pamiętam koloru samochodu lecz felgi miał jakieś fioletowe :)

Ostatnia edycja:
wątpię, aby tu zaglądali, ale mimo tego pozdrawiam panów z policyjnej 159 widzianej na a4 na wysokości Chorzowa - pomrugali, odmachane :)

Pozdrawiam kierowcę srebrnej 166 na klubowych ramkach, mijaliśmy się dzisiaj rano za Łośniem, łapki były, przy czym mojej mogłeś nie widzieć bo byłem przymulony po nocce i refleks miałem mocno osłabiony:)

1 dzień a tyle pozdrowień:

o 13:00 niebieska 156 SW JTS na ramkach pod Tesco w Żywcu (kogo?)

między 14:00-15:00 Sołtys w 147 na żywieckiej w Bielsku

po 15:00 karo w 147, również na żywieckiej w BB (klima nie działa, że szyby opuszczone??? )

po 16:00 madmaxy w 166 pod Kauflandem w Żywcu

No i jeszcze z niedzieli: 156 na ramkach w Namestovie przy jeziorze (zostawiłem wizytówkę pod wycieraczką)

"o 13:00 niebieska 156 SW JTS na ramkach pod Tesco w Żywcu (kogo?) "

moja, wkoncu jako tako moge jezdzic autem wiec krece sie pomiescie i sprawy zalatwiam.

rowniez pozdrawiam chociaz niewidzialem.

do jakiegos spotkania w Zywcu.

"o 13:00 niebieska 156 SW JTS na ramkach pod Tesco w Żywcu (kogo?) "

moja, wkoncu jako tako moge jezdzic autem wiec krece sie pomiescie i sprawy zalatwiam.

rowniez pozdrawiam chociaz niewidzialem.

do jakiegos spotkania w Zywcu.

To ta Ozikowa ? Ostatnio Ci machałem w B_B ale z Alfy Galaxy :)

1 dzień a tyle pozdrowień:

po 16:00 madmaxy w 166 pod Kauflandem w Żywcu

Quattro dzięki za pozdrowionka :)i również pozdrawiamy tylko jak to się stało , że się nie spotkaliśmy :confused:

A my pozdrawiamy 159 czarna na nr.rej SO ....... co prawda z Alfa Klubu spotkanej w Bielsku na Bystrzańskiej , ale i tak bardzo sympatyczny kierowca odmachał . Miłe uczucie:)
I jeszcze czarnulka SZY 009.. o ile coś nie pomyliłam, która jest widziana w Leśnej dolnej/kto to?/ na rameczkach.

Ostatnia edycja:
To ta Ozikowa ? Ostatnio Ci machałem w B_B ale z Alfy Galaxy

tak Ozikowa, sory nie widzialem, ucze sie nia jezdzic i nie ogarniam wszystkeigo jeszcze

w takim razie tutaj pozdrawiam lapa w gore i do zobaczenia gdzies na trasie badz jakims spocie.

Ostatnia edycja:
Pozdrawiam kierowcę ciemnej 166 SO spotkanego dzisiaj między 24 a 1 w Katowicach na BP :)

Amortyzatory
Powrót