Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrawiam Kierowniczkę srebrnej 147 spotkaną wczoraj w Toszku, okolo 19. Co prawda nie odmachałem bo zorientowałem się zbyt późno... ;)

pozdrawiam kierowcę, albo kierowniczkę (dobrze nie dostrzegłem bo kierowca ledwo wystawał ponad kierownice ;) ) czarnej 147 wczoraj na ul. Cedyńskiej w Krakowie

Pozdrawiam widzianą wczoraj koło 16 w Grojcu k/Oświęcimia białą 147 z pakietem AutoDS (chyba) bez ramek - odmachane i stojącą przy tej samej drodze czarną oramkowaną 146 :)

pozdrawiam kierowców alfy 159 i 156 po fl widziany wczoraj rano na dk94 jechali w kierunku Olkusza

Pozdrowienia dla kierowcy czarnej 159 KOS spotkanego dziś w Wieliczce, pomachane odmachane .

Pozdrowienia dla kierowcy (granatowej??) 159 SW z ramkami, spotkanego dzisiaj na światłach w Gorlicach około godziny 14, łapki były :)

Ostatnia edycja:
1 dzień a tyle pozdrowień:

o 13:00 niebieska 156 SW JTS na ramkach pod Tesco w Żywcu (kogo?)

między 14:00-15:00 Sołtys w 147 na żywieckiej w Bielsku

po 15:00 karo w 147, również na żywieckiej w BB (klima nie działa, że szyby opuszczone??? )

po 16:00 madmaxy w 166 pod Kauflandem w Żywcu

No i jeszcze z niedzieli: 156 na ramkach w Namestovie przy jeziorze (zostawiłem wizytówkę pod wycieraczką)

Również pozdrawiam, no niestety nie jest nabita;)

Ja pozdrawiam za to madmaxów, których widziałam wczoraj (08.08.) po 15:00 w Wilkowicach na Żywieckiej;)

Również pozdrawiam, no niestety nie jest nabita;)

Ja pozdrawiam za to madmaxów, których widziałam wczoraj (08.08.) po 15:00 w Wilkowicach na Żywieckiej;)

Tak myślałam, że to byłaś córcia Ty ;). Pozdrowionka ...

Pozdrowienia dla kierowcy zaparkowanej na Tesco Żywiec czarnej oramkowanej SZY 11m... ok.12;30:)

Ostatnia edycja:
Pozdrawiam kolegę ze 156 spotkanego dziś przed 10 na ul. Andrzeja w Katowicach i kolegę w niebieściutkim 156SW całującego się z jakąś niewiastą pod SCC :P

Pozdrawiam srebrną 147 oramkowaną na KWI stojącą wczoraj ok 18 w podziemu w Bonarce

pozdrawiam woźnice czarnej 159 jadącej dzisiaj na trasie gdów wieliczka około godziny 16tej , łapy:)

Czyja oramkowana 159 SW na tablicach SK... stała dzisiaj koło godziny 13ej w Koniakowie w okolicach kościoła? Pozdrawiam właściciela.

Pozdrawiam kolegę z czarnej 147 fl, jechaliśmy razem chwilę temu z Katowic do Tychów :)

Sharpi nie stała twoja alfa ostatnio w Pszczynie na poligonie przy ulicy Lompy?? tak mi sie cos w oczy zucilo

Hmmm raczej nie, w pszczynie stała przez chwilę tylko pod carrefourem jakis czas temu :P

Pozdrowienia dla kierownika granatowej gtv, ktora siedziala mi na ogonie od bytomia do katowic :)

Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk

Amortyzatory
Powrót