Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Pozdrowienia dla brązowej dziesiątki widzianej w piątek na skrzyżowaniu Pradnicka Opolska oraz dla czarnej GT mijanej w Liszkach przed chwiląw obu przypadkach łapki były
![]()
To była moja BellaPozdrowienia dla właściciela 156 o numerach ST z dużą naklejką "alfa romeo" na tylnej szybie, który eskortował wczoraj tyską pielgrzymkę jako wóz pomocy medycznejStałeś na parkingu na wlocie do Kato od strony Mikołowa...

Ja już tak nie gonię, od zeszłego wtorku przystopowałemPozdrawiam pozdrawiamDawno nie spotkałem nikogo z alfaholikow na Tychach
PS. W mieście obowiązuje 50 km/h, a koleżanka tak wyrwała, że ledwo dogoniłem :crazy_pilot:![]()
Kurcze himek nie wiedziałem, że masz naklejkę na szybie z tyłuTo była moja Bella
pozdro dla kierowcy czarnej Giulietty spotkanej pod parkiem wodnym w Tarnowskich górach SPI na ramkach