Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
pozdr dla kierownika srebrnej 156 sw po fl najpewniej Phoenix'a :) widzianego dzis o godzinie 22:30 na rondzie kolo niwy w Oświęcimu :) Ty mnie nie widziałeś na pewno :) jechałem jako pasażer w czarnym focusie :)

ano wszystko by się zgadzało , również wysyłam pozdrowionka dla Ciebie jak i dla kolegi Marona w swojej 147 spotkanego w Zatorze pod sklepem :)

Pozdrawiam kierowcę srebrnej 166, którego mijałem dziś w Zabrzu przed mostem w okolicach Domu Muzyki i Tańca w Zabrzu - znak szczególny okulary słoneczne :)

Machałem ale kolega mnie nie widział chyba :)

Pozdrowienia dla czerwonej 147 SJ widzianej dzisiaj na parkingu pod saturnem w scc ok 20 :)

Pozdrowienia dla kierowcy 146 KOS... z którym uprzejmie wymieniliśmy wczoraj łapki przed 17, gdzieś w okolicy Oświęcimia.... nie pamiętam gdzie dokładnie.

Pozdrawiam kolegę ze 147 srebrnej SPS **** widzianego wczoraj rano na ul. Towarowej :)

Pozdrawiam kolegę w czerwonej 145 na SPI, który gonił mnie w Chorzowie na estakadzie ok 7:15 :)

pozdrawiam wszystkie Alfy widziane na trasie Dębica - Tarnów - Krk - Pyrzowice w sobotę po godzinie 19 :) parę ich było nawet na autostradzie :)

Pozdrowienia dla himka spotkanego dziś w Tychach

W weekend byłem na trasie Wałbrzych - Wrocław - Katowiece - Kocierz. widziałem kilka Alf była łapka w górze, ale z drugiej strony żadnej odp. i do tego dziwne miny.. :D

Pozdrowienia dla kolegi z 156 mijanego w Przeczycach dzisiaj rano, łapki były :)

pozdrawiam 2 oramkowane czarne 147 widziane podczas przejażdżki rowerowej:
- widziana w Nowej Wsi k/Ket blachy ST... machalem ale kolega był zajęty nawodnianiem organizmu

Hmmmmm, rowniez pozdrawiam! :) a co do nawadniania to wiesz, jakos funkcjonowa trzeba :P

- - - Updated - - -

również wysyłam pozdrowionka dla Ciebie jak i dla kolegi Marona w swojej 147 spotkanego w Zatorze pod sklepem :)

W koncu widzialem Twoja Alfe, a nie tylko Zonka zonka i Zonka :P POZDRO!

granatowe 147 FL SG na ramkach - stała przy placu Piastów (boczna uliczka, chyba "Na Piasku")

pozdrawiam :-)
zaparkowałem obok.

Adam

Pozdrowienia dla właściciela 156 o numerach ST z dużą naklejką "alfa romeo" na tylnej szybie, który eskortował wczoraj tyską pielgrzymkę jako wóz pomocy medycznej:) Stałeś na parkingu na wlocie do Kato od strony Mikołowa...

Amortyzatory
Powrót