Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Witam,
takie pytanko, czy w Sosnowcu, Dąbrowie Górniczej albo Katowicach nie ma 'normalnych' posiadaczy Alf ? :P zawsze świecę, macham i nic..
pozdrawiam z grafitowej 147 :)

pozdr dla kierownika srebrnej 156 sw po fl najpewniej Phoenix'a :) widzianego dzis o godzinie 22:30 na rondzie kolo niwy w Oświęcimu :) Ty mnie nie widziałeś na pewno :) jechałem jako pasażer w czarnym focusie :)

Ja może nie do końca normalny jestem, ale staram sie wszystkim w miare mozliwości odmachiwać :-P. W Gliwicach widuję parę alf ale nikt nie macha i nie mruga :-P

Ja zawsze macham, mrygam, trąbie :D Wczoraj zresztą wracając z gór (od strony Żywca jechałem na Katowice) pomrygałem 156 po FL SW, która wcześniej za mną jechała - jakoś od Tychów mniej więcej ;)

Kolega miał chyba "dłubniętego" diesla, albo przynajmniej po programie - bo jak już turbo dziura minęła, to leciał jak dziki :D

Pozdrowionka dla kierownika/kierowniczki (nie widziałem) oramkowanej czarnej 159-ki w sedanie, która wyjeżdżała dziś po 15 z Mickiewicza na Grunwaldzką (w Jaworznie oczywiście) :)

Ostatnia edycja:
Pozdrowienia dla kierowcy ciemnej 156ki na ramkach (chyba SI) który jechał po 16tej na chorzowskiej.

Ja może nie do końca normalny jestem, ale staram sie wszystkim w miare mozliwości odmachiwać :-P. W Gliwicach widuję parę alf ale nikt nie macha i nie mruga :-P
Ani razu się raczej nie widzieliśmy. Ale co prawda to prawda. Dzisiaj zrobiłem z 4 okrążenia wokół starówki, spotkałem trzy 159 i jedna brere za którą zresztą jechałem. Nikt nie odmawiał. I tak pozdrawiam zwłaszcza czarną brere.

Ani razu się raczej nie widzieliśmy. Ale co prawda to prawda. Dzisiaj zrobiłem z 4 okrążenia wokół starówki, spotkałem trzy 159 i jedna brere za którą zresztą jechałem. Nikt nie odmawiał. I tak pozdrawiam zwłaszcza czarną brere.
Ja jak jeżdżę do roboty to nie spotykam żadnej 159. Tylko 156. Jeszcze u mnie pod robotą dwie 156 czasami widuję. Jedna V6 w gazie a druga to diesel sportwagon. Obie w srebrnym kolorze :)

Pozdrowienia dla kierowcy alfy 166 na SBE 5 Lipca ktury przepuscil mnie w Wloclawku na 1 w kierunku Torunia widac jechal tez na wczsy nad morze. Lapki i swiatelka byly.

Dość często spotykam bordowa 147 wjeżdżającą do dworu Kraka na numerach RD... od strony ul. Kościuszki. To jakiś kierownik od nas ? Przyznać się kto mnie śledzi ;)
Druga sprawa, to ul. Mieszczańską w Krakowie proponuję przemianowac na Alfa Street :) Na odcinku 200-300 metrów 3-4 Alicje to norma.

pozdrawiam kierowcę błękitnej alfy 147 widzianej około 18 dzisiaj w Gdowie, były łapki:)

Pozdrowionka dla kierownika/kierowniczki (nie widziałem) oramkowanej czarnej 159-ki w sedanie, która wyjeżdżała dziś po 15 z Mickiewicza na Grunwaldzką (w Jaworznie oczywiście) :)

Kierownika:) Ja również pozdrawiam zobaczyłem Cię za późno żeby pomachać - coś zamyślony byłem:)

Machaja w Gliwicach :) ja też jak się nie zawieszę :D Przy okazji pozdrowienia dla kierowników z 147 i 156 :)

Chciałbym przeprosi kolegę w ciemnym Mito którego przyblokowałem na S1 przed bielskiem. Jechałem granatowym focusem combi. Znak szczególny - tabliczka na tylnej szybie "2 fast 4 you" (no dobra... nie tym razem) ;)

pozdrawiam 2 oramkowane czarne 147 widziane podczas przejażdżki rowerowej:
- widziana w Nowej Wsi k/Ket blachy ST... machalem ale kolega był zajęty nawodnianiem organizmu
- stojaca na ul. klasztornej w Ketach.

Pozdrowienia dla kierowniczki w czarnym 147 mijanej przed LIDLEM

Amortyzatory
Powrót