Jondi
Nowy
- Auto
- brak
witam.czyja to alfa 166 na kr próbnych blachach,w kol.chyba grigio met.widziana dzis na wylocie na tyniec z kapelanki?mrugałes mi awaryjkamiok 16:30 pozdrawiam
To byłem ja
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
witam.czyja to alfa 166 na kr próbnych blachach,w kol.chyba grigio met.widziana dzis na wylocie na tyniec z kapelanki?mrugałes mi awaryjkamiok 16:30 pozdrawiam
Witam,
takie pytanko, czy w Sosnowcu, Dąbrowie Górniczej albo Katowicach nie ma 'normalnych' posiadaczy Alf ?zawsze świecę, macham i nic..
pozdrawiam z grafitowej 147![]()
Ani razu się raczej nie widzieliśmy. Ale co prawda to prawda. Dzisiaj zrobiłem z 4 okrążenia wokół starówki, spotkałem trzy 159 i jedna brere za którą zresztą jechałem. Nikt nie odmawiał. I tak pozdrawiam zwłaszcza czarną brere.Ja może nie do końca normalny jestem, ale staram sie wszystkim w miare mozliwości odmachiwać. W Gliwicach widuję parę alf ale nikt nie macha i nie mruga
![]()
łoooo Panie - z tymi "normalnymi" to kłopot straszny :lol:Witam,
takie pytanko, czy w Sosnowcu, Dąbrowie Górniczej albo Katowicach nie ma 'normalnych' posiadaczy Alf ?![]()
Ja jak jeżdżę do roboty to nie spotykam żadnej 159. Tylko 156. Jeszcze u mnie pod robotą dwie 156 czasami widuję. Jedna V6 w gazie a druga to diesel sportwagon. Obie w srebrnym kolorzeAni razu się raczej nie widzieliśmy. Ale co prawda to prawda. Dzisiaj zrobiłem z 4 okrążenia wokół starówki, spotkałem trzy 159 i jedna brere za którą zresztą jechałem. Nikt nie odmawiał. I tak pozdrawiam zwłaszcza czarną brere.
Pozdrowionka dla kierownika/kierowniczki (nie widziałem) oramkowanej czarnej 159-ki w sedanie, która wyjeżdżała dziś po 15 z Mickiewicza na Grunwaldzką (w Jaworznie oczywiście)![]()