Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Wczoraj niezłe zjawisko... na drodze pomiędzy Radlinem a Jankowicami 3 Alfy jedna po drugiej... Srebrna 156 po Lifcie + czarna 147 (moja) + czarna 147 po Lifcie... pozdrowienia dla kierowników... Ja musiałem zwolnić na "kocich łbach" żeby nie przytrzeć podwoziem i wtedy obie mnie połknęły
Dobre zjawisko :) Strasznie przyhamowałeś, wtedy pan 156 przemknął, a ja za nim w 147 fl. Widziałem, że patrzysz z zaciekawieniem :P

Pozdrowienia dla kierowników trzech czarnych Belli mijanych w Jaworznie:)
- Dla kierownika czarnej 156 wraz z małżonką/dziewczyną mijanych na os. Stałym
-Dla kierownika czarnej 159 SW na ul. Martyniaków
- Dla kierownika czarnej 145 mijanego kolo Fashiona ;)
Wszyscy oramkowani;) Widzę, że Jaworzno rośnie w siłę:)

Pozdro dla kogoś ze złotej 147 (ST xxx2E) stojącej pod Tęczą , hej!

ja Cie widzialem jak lales paliwo i pozniej jak wyszedles i odjezdzales ale stwierdzilem co Cie bede molestowal jak sie nie znamy.Pozatym byles z kobieta:D

nie z kobietą a z synem. ale to nic, jechałem na 8 do pracy także nie miałem zbyt dużo czasu,ale na pogawędkę zawsze sie znajdzie, pozdrawiam

pozdrowienia dla błękitnej 156 na ul. Dobrego Pasterza skręcającą w os. Oświecenia około 17 i 166 chyba KOL... zaparkowanej przy świeżo budowanej hali sportowo widowiskowej. mogłem być nie widoczny bo hybrydą jechałem tzn na rolkach. pozdrawiam

Ostatnia edycja:
pozdrowienia dla wszystkich alfistów z okolic Żywca Jeleśni Przyborowa Koszarawy gdzie ostatnio miałem okazje spędzać krótki urlop i pojeździć po tamtejszych górkich drogach Koszarawy :) sie wyróżniałem bo tam Sxx a ja OGL :P

Pozdro dla alfistów z okolic Jeleniej góry i Karpacza , tam gdzie byłem wstanie łapką machałem
no i pozdro do jednego alfisty czarnej 156 wjeżdżającego na os. Piastowskie w Poznaniu !

Pozdrawiam kierowcę w okularach Alfy 147 Grigio Africa, którego widziałem dziś z bliska, jak wyjeżdżał z uliczki w Katowicach blisko Uniwersytetu i Sejmiku Śląskiego, chyba w Mickiewicza wjechał. Ja piechotą szedłem chodnikiem :)

Pozdro dla oramkowanej 156 sw mijanej na skrzyżowaniu z obwodnicy TG na Bytom ;)

Wysyłane z mojego Blade za pomocą Tapatalk 2

na Ul Zaogrodzie na krakowskich bielanach namierzone 147 JTD tablice KOL
Pozdrawiam :)

nie z kobietą a z synem. ale to nic, jechałem na 8 do pracy także nie miałem zbyt dużo czasu,ale na pogawędkę zawsze sie znajdzie, pozdrawiam

pozdrowienia dla błękitnej 156 na ul. Dobrego Pasterza skręcającą w os. Oświecenia około 17 i 166 chyba KOL... zaparkowanej przy świeżo budowanej hali sportowo widowiskowej. mogłem być nie widoczny bo hybrydą jechałem tzn na rolkach. pozdrawiam

jak mogles jechac na 8 do pracy jak na BP byles ok.9:30, a dziecko bym poznal.To byla wyraznie dorosla kobieta na przednim fotelu

pozdrowienia dla kierowcy i ładnej pasażerki ciemnej Alfy 156 widzianej dzisiaj w KRK na wielickiej ok 16:) mrugałem awaryjnymi . A i bym zapomniał, pzdr również dla kierowcy czarnej 159 widzianej róweniez w Krk na nowohuckiej około 13 , staliśmy obok siebie na światłach::)

Pozdrawiam właściciela GTV, pomachane, pomrygane. Fajnie się do domu wracało goniąc Twoją Alfę od Świerklan do Knurowa na A1 :D No i pozdrawiam Czechów bo byłem w Ostravie i wszyscy machali :D

Pozdrawiam Kierownika granatowej 147 któremu machałem pod Netto w Wojkowicach;)

dziś ok 17 widziałem na parkingu przy Krakowskim ZOO czerwoną 156 pozdrawiam :)

Pozdrowienia do :
Gościa ze 156 "ciemnej" który kiwnął gdy wysiadałem z mojej alfiny w Przeczycach,
także dla drugiego kierownika, którego dwa dni pod rząd mijałem także w Przeczycach - łapka dwa razy z mojej strony była,
kolejno dla 147 zielonkowatej - nie pytajcie o odcień bo jestem facetem, wyjeżdżała z podporządkowanej w Boguchwałowicach - prawdopodobnie z zalewu ktoś jechał - pasażerką była blond piękność ;)

A także dla chyba bordowej 147, która stała nad zalewem w Boguchwałowicach jakieś 40 min temu - trąbiłem :)
Taka mała wieś, a tyle alf mijanych :)

witam.czyja to alfa 166 na kr próbnych blachach,w kol.chyba grigio met.widziana dzis na wylocie na tyniec z kapelanki?mrugałes mi awaryjkami :) ok 16:30 pozdrawiam

- - - Updated - - -

oraz czarna 147 na naszych ramkach,5drzwi,ropniok :) w ok powstańców śląskich :) pozdrawiam

Amortyzatory
Powrót