Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Pozdrawiam ciemna 166 widziana na Nowej Hucie ok.9.Widzialem jak podniosles reke.Ja podnioslem ale juz chyba nie zauwazyles oraz 156 FL na BP(z trzema aluskami-szpryszki i jedna stalowka),kierowniczke czerwonej Julki na 29-listopada ok.9:40.I na powrocie na rondzie w Tarnowie kolege w czarnym sedanie 159 ktory sie na mnie patrzyl
no i oczywiscie wszystkie inne alfy ktore gdzies mi mignely i te ktorych nie zauwazylem.
Pozdrawiam właściciela czarnej Giulietty na SPI która śmignęła koło mnie o 20 w tunelu w Katowicach![]()
Hehhehe koło nas smignęła ta Giuletta na DTS przed Auchan w Kce. Tez pozdrawiam
też pozdrawiam alfe widziałem zaparkowaną z boku ale nikogo nie widziałem. już na czterech szprychach śmigam 2 felgi uznane przez rzeczoznawce na odszkodowanie
Kto jeździ 159 na ramkach w Katowicachw zeszłym tygodniu widziany - mrugałem ale bez odpowiedzi.
złotą poliftową 156 za którą jechałem obłożony rowerami po ul. Wielickiej w Krakowie w niedzielę koło 11:20 - było pomrugane![]()