Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Pozdrawiam ciemna 166 widziana na Nowej Hucie ok.9.Widzialem jak podniosles reke.Ja podnioslem ale juz chyba nie zauwazyles oraz 156 FL na BP(z trzema aluskami-szpryszki i jedna stalowka),kierowniczke czerwonej Julki na 29-listopada ok.9:40.I na powrocie na rondzie w Tarnowie kolege w czarnym sedanie 159 ktory sie na mnie patrzyl
no i oczywiscie wszystkie inne alfy ktore gdzies mi mignely i te ktorych nie zauwazylem.
Pozdrawiam właściciela czarnej Giulietty na SPI która śmignęła koło mnie o 20 w tunelu w Katowicach![]()
Hehhehe koło nas smignęła ta Giuletta na DTS przed Auchan w Kce. Tez pozdrawiam
też pozdrawiam alfe widziałem zaparkowaną z boku ale nikogo nie widziałem. już na czterech szprychach śmigam 2 felgi uznane przez rzeczoznawce na odszkodowanie
Kto jeździ 159 na ramkach w Katowicachw zeszłym tygodniu widziany - mrugałem ale bez odpowiedzi.
złotą poliftową 156 za którą jechałem obłożony rowerami po ul. Wielickiej w Krakowie w niedzielę koło 11:20 - było pomrugane![]()